fbpx

Aleksandra Grdić, Ana Gruica i Antonio Šincek na Zrću!

ana_gruica_i_ivo_perkusic– Ovo mi je prvi put na Zrću i imala sam predrasude, a sad sam shvatila da je Aquarius svjetska destinacija s morem pozitivne, mladenačke energije! Ljeto inače provodim radno na turneji hit predstave „Vlaška posla“ i pokušavam izbalansirati posao, tulumarenje, i druženje s obitelji i prijateljima – rekla je Ana Gruica, koja je u Aquarius stigla nakon izvedbe svoje najnovije predstave ‘Vlaška posla‘ u Trogiru.
Atmosferom u klubu bila je oduševljena i Aleksandra Grdić, koja se posebno obradovala gostima s Ibize.
– I inače sam veliki fan Ibize pa sam bila oduševljena poslušati muziku koju je puštao duo Crazibiza. Zabavila sam se kao nikada prije – rekla je Alex.

grdic2Sinoć je u Aquariusu završio prvi veliki ovoljetni festival u organizaciji kluba, Feel Free Fest. Uz ritmove Crazibize i Gregorija Klosmana u protekla dva dana zabavljale su mnoge poznate osobe iz hrvatskog društvenog života. Nakon Maje Šuput i Lane Gadže Čermak, iz Splita su stigli glumac i fadist Ivo Perkušić te prelijepa glumica Ana Gruica, dok se u ludi zrćanski provod iz Zagreba uputila naša najzaposlenija manekenka Aleksandra Grdić te aktualni mister Hrvatske Antonio Šincek.

Tijekom kolovoza Aquarius priprema još dva velika festivala, Beat The Heat te Moonsplash, tijekom kojih će ugostiti samo probrana imena sa svjetske elekronske scene.

Fotogalerija:

[nggallery id=199]