fbpx

Ana Rucner oduševila šestotinjak američkih turista!

Dubrovnik…

Atraktivan program uz strastvene zvuke violončela i video projekcije hrvatskih ljepota na dubrovačkom Stradunu

Ana RucnerAna RucnerAna Rucner sinoć je svojim atraktivnim nastupom oduševila šestotinjak američkih turista, koji su svoj posjet Dubrovniku započeli na najbolji mogući način. Turistička agencija angažirala je vrsnu violončelisticu kako bi na originalan, no vrlo dojmljiv način upoznala američke turiste s ljepotama Hrvatske. Ana je izvela svoj najtraženiji program World Classics & Croatian Beauties. Dok je svirala iza nje su se na video zidu Ana Rucnerprikazivali spotovi s ljepotama Hrvatske koji su oduševili sve turiste. Kroz glazbu Ana je publiku provela kroz nacionalni park Plitvice, ljepote Istre upoznali su uz tradicionalnu pjesmu ‘Krasna zemljo Istro mila’, prekrasnu Korčulu predstavila je kroz ‘Morešku,’ a  posebnosti domaćina Dubrovnika upoznali su kroz vrlo temperamentnu izvedbu tradicionalnog Linđa.
Američki turisti imali su priliku vidjeti i jedan od najatraktivnijih i višekratno nagrađivanih spotova Oda radosti, a veliki pljesak izazvao je i najnoviji spot Alkarski ponos, snimljen povodom 300. godišnjice Sinjske alke koji će uskoro s Anom krenuti i izvan granica Hrvatske.
Koncertu je nazočio i Niko Bulić, bivši direktor HTZ-a kojem je Ana javno zahvalila i pozdravila ga kao osobu zbog koje danas gosti imaju prilike kroz njen nastup upoznati ljepote Hrvatske.

Foto: Press