fbpx

Distribucija zaštitne opreme iz skladišta Ravnateljstva civilne zaštite

Hrvatska…

Distribucija zaštitne opreme za sve korisnike u RH

zaštitne opremeU Jastrebarskom je formiran logistički centar u skladištima Ravnateljstva civilne zaštite za distribuciju zaštitne opreme za sve korisnike u Republici Hrvatskoj koji provode mjere zaštite zdravlja od COVID-19.
Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a RH organiziralo je prihvat i prijevoz opreme iz Zračne luke Dr. Franjo Tuđman i prijevoz opreme iz Frankfurta za Jastrebarsko, koju je osigurala Vlada. Radi se o više od 20 tona zaštitnih maski, zaštitnih odijela i zaštitnih naočala. U Jastrebarskom je formiran logistički centar u skladištima Ravnateljstva civilne zaštite za distribuciju zaštitne opreme za sve korisnike u Republici Hrvatskoj koji provode mjere zaštite zdravlja od COVID-19.
Ravnateljstvo civilne zaštite pripremilo je opremu za prijevoz po terenu kako bi oprema što brže došla prema svim korisnicima na terenu. Također, pomoćnik ministra dr.sc. Damir Trut je danas, 31. ožujka obišao skladište Ravnateljstva civilne zaštite u Jastrebarskom.
Tijekom današnjeg dana regionalni stožeri civilne zaštite su organizirali prijevoz kako bi se oprema prebacila iz Jastrebarskog prema bolnicama, domovima zdravlja, zavodima za javno zdravstvo, hitnoj medicinskoj pomoći, policiji, sanitarnoj inspekciji, oružanim snagama i svim operativnim snagama civilne zaštite na terenu.

Izvor: HZJZ – koronavirus.hr
Foto: HZJZ/koronavirus.hr