fbpx

ELFS – Posljednje pripreme za drugi Atelier

ATELIER vas vodi u ELFS atelje powered by De’Longhi

DRUGO IZDANJE ATELIERA ODRŽAT ĆE SE OD 20. DO 22. LISTOPADA U PAVILJONU BROJ 9 ZAGREBAČKOG VELESAJMA

Drugo izdanje modne platforme Atelier na svojoj će pisti 20. listopada ugostiti jednog od najcjenjenijih brendova regionalne modne scene, dizajnerski dvojac ELFS. Tandem Šekuljica Tandarić otvara modnu manifestaciju Atelier svojom aktualnom jesensko-zimskom kolekcijom, a nakon toga slijede još dva jednako uzbudljiva modna dana u Paviljonu broj 9 Zagrebačkog Velesajma. U suradnji s brendom De’Longhi, Atelier i ELFSI družili su se prije samog događanja u njihovom ateljeu gdje su u tijeku posljednje pripreme još jednu njihovu samostalnu reviju, koja će zasigurno, biti još jedan modni trenutak za pamćenje.

-Izrazito smo ponosni što otvaramo ovosezonsko izdanje Ateliera koje će zasigurno nadmašiti očekivanja te se nadamo da ćemo još jednom opravdati povjerenje publike, ali i da će to postati tradicija u narednim izdanjima. Ovakva događanja u Hrvatskoj nakratko su se izgubila, ali uskoro ćemo pokazati da su ona još uvijek “u trendu” te da je njihova važnost velika. Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao. Raduje nas što će grad opet živjeti modu u punom smislu, jednako kao i sva klijentela domaćih kreatora koja je iz sezone u sezonu sve veća – izjavili su ELFSI.

Posljednji dani i sati prije same revije najužurbaniji su dio svake modne sezone, a omiljeni kofeinski napitak ključ je u zadržavanju koncentracije modnih kreatora. Kako ELFSI kroz smijeh ističu, u danima običnoga tempa preferiraju caffe latte, a što se revija više približava jaki espresso postaje sve traženiji. Spoj ljubitelja estetike i novog De’Longhi uređaja La Specialista Arte potpuno je predvidljiv ako tome dodamo činjenicu da su ELFSI istinski ljubitelji kave.

La Specialista Arte dizajniran je za poboljšanje svakog iskustva pripreme kave i mliječnih napitaka, od maksimalnog iskorištavanja svih vrsta kave u zrnu i ekstrakcije njihovih aromatskih okusa do eksperimentiranja s ručno izrađenim latte uzorcima za istinsko uživanje u okusu autentične kave i njenoj pripremi. Ovaj novitet pruža doživljaj kave poput one u kafiću unutar vlastitog kutka za uživanje u svojem domu. Slogan ‘Kava za svaku priliku’ govori o svestranosti recepata koji se mogu napraviti, kao i o elegantnom i robusnom dizajnu, što uređaj čini savršenim dodatkom svakom okruženju pa čak i modnom ateljeu.

ELFS tim čine: Ivona, Maja, Jelena, Rozana, Ružica, Slađana, Tatjana te Ivan i Aleksandar.

Podsjećamo, u petak, 21. listopada, nove kolekcije predstavit će i BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović, Igor Todorović, kao predstavnik Beograd Fashion Weeka te Ivica Skoko dok je subota rezervirana za Unaesthetik, Martinu Herak, M.Fiction, predstavnike Ljubljana Fashion Weeka, Moranu Krklec i DeLight.

Više informacija o nadolazećem modnom događanju može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te YouTube kanalu.

Foto: Zvonimir Ferina