fbpx

Ena Begović – milenijska fotografija posvećena glumici

Trpanj…

TRPANJSKA ENA DIVA: Rodno mjesto Ene Begović ovim događajem će odati počast svojoj sugrađanki na 16. obljetnicu njene tragične pogibije

Ena BegovićPoznati hrvatski milenijski fotograf Šime Strikoman odabrao je Trpanj za svoju najnoviju milenijsku fotografiju. Milenijska fotografija Strikomana polako postaje prepoznatljivi brend Hrvatske koji je okupio više od pola milijuna ljudi.
Ova 523. milenijska fotografija snimati će se na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza 2016. na trpanjskoj rivi i biti će posvećena poznatoj hrvatskoj glumici Eni Begović.
Trpanj, rodno mjesto Ene Begović, ovim događajem će odati počast svojoj sugrađanki na 16. obljetnicu njene tragične pogibije.
Fotografiranje će se održati u 10:20 sati. Mole se svi koji žele sudjelovati da na snimanje dođu odjeveni u majice bijele boje. Održati će se i generalna proba dan ranije, 14. kolovoza 2016 u 19:30.
– Ena Begović već dugo nije među nama, ali potvrdit će svi poznavatelji njenog umjetničkog rada, anđeoska senzualnost trpanjske vele dive bjegunac je od zaborava – naglasio je Strikoman u svom tekstu o glumici.

Foto: ScreenShot YouTube