fbpx

Antonija Šola izdala novi album Nezgodna!

Sretna je…

Antonija Šola– Super se osjećam jer je album izašao nakon pet godina. Nisam se žurila s njim jer sam željela opušteno raditi – rekla je za portal Scena.hr lijepa glazbenica. Antonija Šola izdala je treći studijski album ‘Nezgodna‘. Album je nazvan po istoimenoj pjesmi koja je brzo osvojila publiku.
Antoniji je jako drago što je novi album izašao baš u prosincu jer uživa u blagdanskom ugođaju.
– Za Božić ću s prijateljima posjetiti Beč pa možda upoznam nekog zgodnog kavalira s bečkom školom – našalila se lijepa Antonija. Glazbenica će ovu godinu pamtiti kao godinu u kojoj je ostvarila i niz lijepih suradnji. Tako je kao autorica sudjelovala na novim albumima Crvene Jabuke, Željka Bebeka, Zdravka Čolića, Maje Šuput, Franke Batelić, Nede Parmać i drugih naših izvođača. A kao divan završetak godine je i njezino kantautorsko izdanje.

16 sjajnih glazbenih ostvarenja

Antonija ŠolaNjezin novi album je dostupan u mp3 izdanju na linku http://www.dallasmusicshop.com/album/domaci/antonija-sola/nezgodna/8591/, ali naravno i obliku cd-a, u kojem se nalazi i poster, knjižica s tekstovima te kupon za nagradnu igru.
Osim naslovne pjesme, na albumu se nalaze pjesme i singlovi koje je Antonija objavila unutar posljednjih pet godina, a koje su izvedene na festivalima poput Zlatnih žica, CMC festivala, Splitskog festivala (Svirajte mi ljubavne, Usne lažljive, Imam sve, Lagat ću, Djevojka broj jedan, Loša navika, Halo dušo – duet s Petrom Dragojevićem, Živa meta) kao i pet sasvim novih pjesama. Ovo izdanje donosi čak 16 sjajnih glazbenih ostvarenja od kojih je već većina osvojila radijski eter.

O albumu…

Antonija Sola_2Autorski i koautorski Antonija potpisuje glazbu i tekst većine pjesama, dok joj je glavni suradnik, autor i producent Branimir Mihaljević. Osim s njim, surađivala je i s Dušanom Bačićem, autorom pjesme ‘Nezgodna’ i aranžerom Bojanom Dragojevićem, zatim sa Silvijem Pasarićem na novoj pjesmi ‘Nešto kao volim te’, Marsellom Benzonom na pjesmama ‘Živa meta’, ‘Imam sve’ i ‘Pod narkozom’, Miroslavom Škorom kao supervizorom i koautorom i Ivicom Muratom za pjesmu ‘Imam sve’ i ‘Što da ne’, s tamburaškim sastavom Dyaco na pjesmi ‘Usne lažljive’, te s Rejhanom Okanovićem na pjesmi ‘Loša navika’.
Posebno je naglasila suradnju s Tihomirom Preradovićem za sasvim novu pjesmu ‘Ne umire ljubav stara’ koju potpisuje Arsen Dedić na tekst Jasminke Svirčić.
Nakon posljednjeg singla Žigolo’ za koji je upravo snimljen i videospot u MedVid produkciji i organizaciji Paola Batela, novi singl ‘Svaki dan je put’ Antonija izvodi s Draženom Žerićem Žerom, na nadolazećem Zagrebačkom festivalu.

Nagradna igra!

Antonija Sola_3Kao i na prijašnjim albumima, Antonija je i uz izlazak albuma ‘Nezgodna’ odlučila nagraditi najvjernije obožavatelje tako da kupnjom novog albuma možete sudjelovati i u nagradnim igrama u kojima možete osvojiti sjajne bogate nagrade:
– Božić pod zvijezdama od 22.-26.12. u blagdanskom ugođaju Wellness Hotela Aurora na Lošinju!
– ulogu u Antonijinom videospotu
– 3x Lodoli majice
A sve o nagradnoj igri možete pronaći na:
www.dallasmusicshop.com

Foto: Danijel Galić
Makeup: TEA MEAKE UP
Styling: LODOLI
Frizura: Blaženka Morić

Foto za album naslovna: Kristiana Lucca
Šminka za album naslovna: Ana Gabelić
Dizajn album: Indigo