fbpx

Željko Bebek oduševljen društvom s Griča i Kaptola!

Crna kuća…

Zeljko Bebek– Jako mi je drago da sam konačno uspio pogledati ovu nevjerojatnu predstavu. Izvrsna pjesma, ples i originalna tematika primjerena današnjem vremenu naprosto su me oduševili – rekao je glazbenik Željko Bebek.
Veselo društvo s Kaptola oduševilo je glazbenu legendu Željka Bebeka koji je uživao u društvu svoje obitelji. Posljednja ovogodišnja izvedba najgledanijeg mjuzikla u gradu ‘Crna kuća‘ izmamila je osmijeh na brojna sretna lica te uljepšala blagdan Svetog Nikole. Topot step cipelica rasplesanih Franjevaca i gričkih shopingholičarki, zli biskup Hudi od kojeg strepi cijeli grad te cijelo društvo s Griča i Kaptola do suza su nasmijali razdraganu publiku.
Urnebesna glazbena komedija do danas je bez daha ostavila i na noge podigla tisuće gledatelja. Zarazan humor, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, do sada neviđeno bogatstvo kostima i majstorska režija te koreografija svjetski poznatog Igora Barberića jamčili su vrhunsku zabavu i spektakl koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.
Neponovljivi tim glumaca koji čine glumice Dunja Fajdić, Marija Kolb, glazbenica Antonia Barišić, glavni pozitivac Hrvoje Foretić i negativac Damir Kedžo te cijelo društvo s Griča i Kaptola vrhunski su prikazali posljednju ovogodišnju čarobnu priču s Kaptola a nakon nadolazećih blagdana očekuje ih turneja po hrvatskim gradovima i regiji.

Foto: Press Scena.hr