fbpx

Kolege glumci pomažu Vesni Ravenšćak oboljeloj od leukemije!

Vesna Ravenšćak– Vratit ću se na daske koje život znače, čvršća, snažnija i zdrava jer toliko toga još nisam napravila – poručuje borbena i vedrog duha Vesna Ravenšćak. Zagrebačka glumica, koja je odigrala brojne predstave u svom matičnom kazalištu ‘Žar ptica’ diljem Hrvatske, a publiku je nasmijavala do suza i zabavila u nezavisnim hit-mjuziklima Footloose i Crna kuća, uhvatila se u koštac s teškom bolešću, leukemijom.  Vesna, koja je svoj život posvetila publici, radeći za onaj pljesak koji Crna kućaupotpunjuje dušu i tijelo vrhunskih glumaca, doznala je da ima ovu opaku bolest te je ovih dana krenula na kemoterapije u KBC Rebro, a u suradnji s brižnim liječnicima te Zakladom Ana Rukavina u potrazi je za donorom koštane srži jer je transplantacija nužna kako bi liječenje bilo potpuno i sveobuhvatno.  Glumica treba pomoć kako bi pronašla adekvatnog donora. Zato su se članovi kreativnog tima i ansambla Footloosea i Crne kuće ovih dana uputili u Zakladu Ana Rukavina kako bi dali krv na testiranje i kako bi se uvrstili u registar koštane srži te tako pomogli i svim drugim ljudima kojima bi mogao zatrebati adekvatan donor.
Crna kucaVesnini prijatelji i kolege pozivaju sve ljude dobre volje da ujedine snage i dođu na testiranje krvi za registar koštane srži u Zakladu Ana Rukavina, u KBC Rebro, svakim radnim danom od 8 do 14 sati. Ne treba doći na tašte, ništa ne boli i postupak je kratak i jednostavan, a s tih nekoliko kapljica krvi nekome možete spasiti život!
– Pomozimo Vesni da što prije ponovo zaigra u svojim ulogama i podari publici smiješak na lice, kako samo ona to zna – poručila je ekipa Crne kuće i Footloosea.