fbpx

Maja Šuput: Zadovoljna sam prvim poljupcem!

Maja u mjuziklu Footloose…

Footloose– Gluma je oduvijek bila moj dugogodišnji san koji se sada ostvario. Ovo je za mene jedinstvena prilika da se okušam u još nečemu što volim te zato svakodnevno naporno vježbam i trudim se opravdati povjerenje koje mi je pruženo. Nestrpljivo iščekujem svoju prvu kazališnu izvedbu i pozivam sve na nezaboravnu večer u Ciboni – rekla je Maja Šuput. Glazbenica je spremna za svoj prvi glumački nastup u mjuziklu Footloose koji će biti 18. prosinca od 19.30 sati u KC Dražen Petrović.

– Nemam tremu jer smo u kazalištu vježbali od jutra do mraka. Danas mi je jedan slobodni dan koji ću iskoristiti da se odmorim jer sam umorna. Ali zaista nemam tremu jer smo sve uvježbali i spremni smo – kazala je veselo Maja. Glazbenica je još jednom ponovila kako uživa u glumi. A iskustvo s prvim poljupcem na kazališnim daskama s glumcem Nikolom Milatom
Maja Suput– Bilo mi je malo neugodno jer nisam znala koliko se treba unijeti, ali Nikola mi je olakšao pa sam se opustila. On je sve odradio. Tako da je moj prvi poljubac bio dobar, zadovoljna sam – kazala je kroz smijeh lijepa glazbenica.
Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači od kojih su neki dogurali i do finala popularnog showa Supertalent, do sada su oduševili preko nevjerojatnih 100 tisuća gledatelja, a u KC Dražena Petrovića će gledatelji na dva velika ekrana moći pratiti izvedbu uživo uz titlove na engleskom jeziku. Svi gledatelji imat će priliku upoznati sve izvođače, fotografirati se s njima i dobiti autogram.
Svi oni koji s nestrpljenjem očekuju ovu jedinstvenu i neponovljivu izvedbu, mnoštvo zanimljivih trenutaka glazbenog i plesnog spektakla moći će pogledati već u petak, 13. prosinca u 17 sati na Trgu bana Josipa Jelačića gdje nas očekuje nastup sjajne postave glumačkih i glazbenih zvijezda.
Ulaznice za jedinstvenu izvedbu 18. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 90, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 sati , vikendom od 12 – 16 sati).

Foto: Press Scena.hr