fbpx

Sandi Cenov: Naša mala tajna

Poslušajte…

Pjesma govori o ljubavi, koja nam je svima još potrebnija kada nam je teško, poručuje Sandi Cenov

Sandi Cenov– U karantena raspoloženju nacije dugo mi se činilo da ljudima nije stalo do nekih novih pjesama. Međutim, kako sam uz ljubav svoje obitelji ipak nekako pobijedio taj poprilično depresivni period, sama od sebe dogodila se pjesma Naša mala tajna – poručuje Sandi Cenov.
Zarazni refren, ples i glazbeni povratak u kraj 80-ih i početak 90-ih, u novom modernom izričaju. Najjednostavniji je to način, za opisati novu pjesmu Sandija Cenova ‘Naša Sandi Cenovmala tajna‘. Četvrt stoljeća karijere autora nekih od najljepših ljubavnih stihova na domaćoj sceni, garancija su još jedne uspješnice.
Sandi i ovoga puta potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Davor Devčić Daga. Jadranko Begić Stripy zaslužan je odličan lyric video.
– Pjesma govori o ljubavi, koja nam je svima još potrebnija kada nam je teško, pa po vlastitom iskustvu tvrdim da sve krize lakše prolazimo uz prisutnost ljubavi svojih bližnjih. Kako nam je zadnji put kao naciji bilo izuzetno teško 90-ih, kada je usred tih grozota nastala pjesma “Ljubav za sve”, nadam se da će i “Naša mala tajna” olakšati sve te teške dane, koje proživljavamo. I nadam se da će se mnogi složiti sa mnom da je mala tajna svake obitelji – ljubav – zaključuje Cenov.

Autor glazbe: Sandi Cenov
Autor teksta: Sandi Cenov
Glazbeni producent: Davor Devčić
Autor aranžmana: Davor Devčić
Tonski snimatelj: Davor Devčić
Lyric Video: Jadranko Begić Stripy

Foto: Press – Morgan Matijević
Poslušajte:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fby6zVgkN84[/embedyt]