fbpx

Comic Sans Nevija Marasovića putuje na FEST

Beograd…

Novi film Comic Sans Nevija Marasovića uvršten je u natjecateljski program legendarnog beogradskog festivala

Comic Sans

Comic SansKomedija Comic Sans redatelja Nevija Marasovića s Jankom Popovićem Volarićem i Zlatko Burićem u naslovnim ulogama uvrštena je u međunarodni natjecateljski program Međunarodnog filmskog festivala u Beogradu – FEST čije će se 46. izdanje održati od 23. veljače do 4. ožujka 2018. godine. Bit će to ujedno i svjetska premijera Comic Sansa koji 8. ožujka kreće u redovitu kino-distribuciju u Hrvatskoj.
FEST je nezaobilazan dio kulturnog života Beograda i festival na kojemu se već gotovo pet desetljeća prikazuje kvalitetna svjetska i domaća produkcija. Prošle godine glavnu nagradu FEST-a odnio je Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić. Filmove 46. FEST-a ocjenjivat će žiri u sastavu: Milčo Mančevski, redatelj, predsjednik žirija (Makedonija, SAD), Mila Turajlić, glumica (Srbija) Jovan Jovanović, redatelj (Srbija), Gordan Kičić, glumac (Srbija) i Elma Tataragić, festivalska selektorica (BiH).
Comic Sans na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija: iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Brunu, u avanturi života. Comic Sans prikazat će se 2., 3. i 4. ožujka. Raspored projekcija dostupan je na službenim festivalskim stranicama.

Comic Sans

Comic Sans nastao je u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Programa Kreativna Europa – Potprograma MEDIA. U filmu Comic Sans glume Janko Popović Volarić, Zlatko Burić, Nataša Janjić, Miloš Timotijević, Alma Prica, Inti Šraj, Jette Ostan Vejrup, Sara Hjort Ditlevsen, Miha Rodman i Tanja Ribič.

Foto: Press