fbpx

KotarFEST!: Kulturni sadržaj u prirodi!

Delnice…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Zašto ovoga ljeta zamijeniti more za planine?

KotarFESTKotarFESTPo čemu prepoznajete Gorski kotar? Medvjedima, kućama za odmor, biciklizmu, šumskim bobicama..? A možda sad već i po jednom simpatičnom umjetničkom festivalu? Stiže nam KotarFEST! po četvrti puta u Delnice – od 22. do 26 srpnja 2015. godine.
Teško je ignorirati zov prirode, a još teže četvrti po redu KotarFEST! koji će se i ove godine održati u Gorskom kotaru u Delnicama. Od 22. do 26. srpnja u regiji velikog turističkog potencijala koja ima odličan preduvjet i za razvoj kulturno-umjetničke ponude.
KotarFESTKotarFEST! već tradicionalno nudi bogat kulturni sadržaja u prirodi. Svojim djelovanjem KotarFEST! doprinosi razvoju kulturne ponude i sadržaja regije te stvara snažan umjetnički centar na okosnici Rijeke i Zagreba. Tako će ovaj osebujan festival, koji će pobuditi divlju i prirodu stranu svakog posjetitelja, ponuditi sadržaj koji će još više ugrijati vruću ljetnu atmosferu. Gotovo pet dana posjetitelji će u prekrasnoj prirodi moći uživati u zanimljivim i interaktivnim predstavama, filmskim projekcijama, radionicama i performansima te, naravno, nezaobilaznim festivalskim partijima i koncertima.
Upoznajte svoju prirodnu stranu!

Foto: Press