fbpx

Vladimir Tintor: Izliječio me strastveni poljubac Jelene Perčin!

Vladimir TintorJedan od naših najpoznatijih glumaca Vladimir Tintor, koji se osim glume upušta u sve oblike kreativnog djelovanja pisanja, režije, koreografije sa stalnim angažmanom u HNK Osijek, glumi u režiji Petra Selema ‘Navještenje‘. Drama će biti prikazana krajem godine.
Vladimir u toj drami glumi gubavca Pierra koji je kažnjen bolešću jer je imao puno grijeha. A lijepa Jelena Perčin svojim poljupcima ga je izliječila. Jelena glumi Violene. Djevojku, koja na putu do svetosti napravi taj grijeh s Pierrom, iako je zaručena za drugog.
Glumac se samo nasmijao kad smo pokušali saznati, je li Jelenin poljubac uistinu toliko čudotvoran.
Navještenje‘ je religijska drama iz 19. stoljeća i još nije izvođena u Hrvatskoj. Jelena Percin 2Govori o povezanosti religije i drame na različite strane. Ima ljubavne elemente koje i nisu tema religije, ali u cijeloj toj radnji se događaju i čuda! Ima dosta teksta o javnom licemjerstvu koje možemo povezati i s današnjicom. Vladimir, kaže, da se veseli i djelu Ivana Lea Leme ‘Zeusove ljubavnice’. Ljeto mu je bilo radno pa je uzeo nekoliko dana predaha koje provodi sa svojim društvom.