fbpx

Rod Stewart u pratnji supruge Penny Lancaster stiže u Zagreb

Zagreb…

Sir Rod Stewart se pokazao kao uistinu skroman i jednostavan čovjek, poručuju organizatori koncerta

Rod Stewart– Od prvog sastanka s menadžmentom bili smo pripravni na listu posebnih želja i zahtjeva kakve nam često uručuju zvijezde koje ugošćujemo, no Sir Rod Stewart se pokazao kao uistinu skroman i jednostavan čovjek. Najviše nas je iznenadila produkcija, koja će u Zagreb stići s čak 13 šlepera opreme za koncert. Ipak, spremni smo na sve i radujemo se skorašnjem spektaklu – poručio je direktor Star Produkcije Alen Ključe.
Rod StewartIako su dolasci svjetskih zvijezda u Hrvatsku posljednjih godina sve učestaliji, imena kao što je Rod Stewart još uvijek pobuđuju posebnu pozornost. Rock legenda ovih dana stiže u Zagreb, a na njegovom prvom dolasku u hrvatsku metropolu pridružit će mu se supruga, bivša manekenka Penny Lancaster. Iako se, naravno, Penny neće pridružiti Sir Rodu na pozornici, sama njezina prisutnost ipak mu mnogo znači jer je ovo prvi put da će se pjevač predstaviti hrvatskoj publici.
Kao pravi celebrity svjetskog glasa, Rod Stewart dolazi s vlastitom ekipom i popisom stvari nužnih kako bi se na turneji osjećao opušteno. Ipak njegovi su zahtjevi, otkrili su organizatori, uistinu skromni, a neki od najvećih su čak 300 kilograma leda, zaliha posebne mineralne vode sobne temperature te udoban kauč u backstageu.
– I dok su brojni obožavatelji već pohrlili kupiti karte za dugoočekivani nastup u zagrebačkoj Areni, Sir Rod Stewart otkrio je da koncert u Zagrebu neće biti i njegov jedini posjet Hrvatskoj. Legendarni rocker najavio je da ga ovog ljeta očekuje jedrenje duž hrvatske obale, na što ga je nagovorila djevojka njegovog sina Liama, inače Hrvatica. Očekivanja su, dakle, velika na obje strane, no ne sumnjamo da će rezultati biti odlični – poručuju organizatori.

Foto: Press