fbpx

Video: He’s back!: Arnold Schwarzenegger u novom filmu

Trailer…

Terminator: Mračna sudbina: Arnold Schwarzenegger

Arnold SchwarzeneggerProšlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u novom nastavku ćemo gledati legende iz prvog filma.
Linda Hamilton (Sarah Connor) i Arnold Schwarzenegger (T-800) vraćaju se svojim ulogama u novom filmu Terminator: Mračna sudbina. Redatelj filma je Tim Miller (Deadpool), a producenti vizionari James Cameron i David Ellison.
Tim se nada kako će se serijal o Terminatoru Arnold Schwarzeneggervratiti korijenima, a imat će i suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije.
– Sada je to isplivalo na površinu… Prva dva filma o terminatoru koja sam napravio bavila su se tjeskobom o strojevima iz budućnosti i prihvaćanjem istih u fantastičnom kontekstu. Zato sam vrlo uzbuđen jer ćemo predstaviti ideju priče koja ima smisla u sadašnjosti – izjavio je Cameron.
– Prvi filmovi su relevantniji danas nego li u vrijeme kada ih je (Cameron) napravio. Puno toga čini se kao prognoza jer postaje realnost svijeta u kome živimo – dodaje Miller.
U ostalim ulogama su Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna i Diego Boneta.
TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA, u distribuciji Blitza, pogledajte u svim kinima ovog listopada.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ouG6v3NCmQs[/embedyt]