fbpx

Maja Šuput, Mario Valentić, Bojan Jambrošić u Ciboni!

FootlooseNakon dvije spektakularne sezone, senzacionalni glazbeni i plesni spektakl Footloose vraća se u Zagreb. U novoj sezoni hita koji je na noge podigao desetke tisuća gledatelja, glumačkim i glazbenim zvijezdama Mario Valentiću, Bojanu Jambrošiću i drugima u glavnoj ulozi pridružuje se glazbenica Maja Šuput. Premijerna izvedba treće sezone uspješnice Footloose očekuje nas 18. prosinca od 19.30 sati u KC Dražen Petrović.
– Oduvijek sam imala želju okušati se u glumi, to je bio moj dugogodišnji san Maja Šuputkoji se sada ostvario. Ovo je za mene prekrasan božićni poklon zato ću se potruditi da opravdam sva očekivanja i stanem bok uz bok talentiranoj glumačkoj postavi sa kojom sam dobila priliku glumiti – rekla je glazbenica Maja Šuput.
Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači, do sada su oduševili desetke tisuća gledatelja te uz sjajnu koreografiju, raskošnu rasvjetu, šarene kostime, odlično pjevanje i uvježbanost ansambla zajamčili pravi broadwayski doživljaj.
– Nisam mogao dočekati da Footloose opet zaigra, jer uistinu uživam glumeći u ovoj predstavi. U ovo depresivno vrijeme Footloose je predstava koja donosi dašak smijeha i sreće te se nadam da će pubika to prepoznati i još jednu godinu zaredom, pridružiti se pozitivnoj energiji naše ekipe – rekao je glumac i sportski trener Mario Valentić.
– Jako se veslim novoj sezoni, ovo je veliki izazov za nas i cijela ekipa marljivo radi na probama. Posebno mi je drago što smo dobili dodatno pojačanje, što nam se pridružila naša Maja Šuput koja će bez sumnje zajedno sa nama pridonijeti uspjehu Footloose-a – otkrio nam je glazbenik Bojan Jambrošić.
Svi oni koji do sada nisu pogledali ovaj glazbeni i plesni spektakl, imat će priliku već za nešto manje od mjesec dana. Sjajna glumačka postava, nezaboravna tematika i vrhunska scenografija čekaju Vas raširenih ruku stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravan provod!
Ulaznice za premijernu izvedbu nove sezone, 18. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 90, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , vikendom od 12 – 16 h).

Foto: Press Scena.hr