fbpx

Mirko Fodor i Danijela Martinović napustili show!

Zvijezde pjevaju…

Gledatelji nisu glasali dovoljno. A ja sam im plaćao pića, vodio ih na ručkove i večere.

Mirko FodorU petoj emisiji HRT-ova showa Zvijezde pjevaju natjecanje su napustili Mirko Fodor i Danijela Martinović. Oni su večeras pjevali ‘Ko nam brani’, za koju su dobili 16 bodova što nije bilo najmanje, no presudili su glasovi gledatelja. Žiri je također bio prilično kritičan spram Mirka večeras.
– Mirko, nisi se baš raspjevao, malo ti je štekao glas, visina je bila prevelika – rekla je Zdenka Kovačiček, dok je Zrinko Tutić dodao kako se Mirko previše žurio, no ipak nije bilo toliko strašno da bih ih Petar Grašo tužio za psihičke boli. Posebno kritična bila pak je Martina Tomčić.
– Ovo je vaša najlošija izvedba, nije bilo pjevanje nego zavijanje za šankom – rekla je oštro Martina. No, Mirko se nije dao smesti te je ispadanje podnio sportski.
– Gledatelji nisu glasali dovoljno. A ja sam im plaćao pića, vodio ih na ručkove i večere. Ma super, sve pet. Zafrkancija je bila dobra i mislim da je ovo danas bilo dobro pjevanje. Uopće nije bilo loše. Od kolega u showu najviše tipujem na Ervin bračni par Kalember. Vidim da Ana dobro pjeva. Tu su i Tina Katanić i Marko Tolja. Ali najviše ipak ovisi o gledateljima – rekao je Mirko.
Najveći broj bodova, po 27, večeras su podijelili Tina Katanić i Marko Tolja te Petra Dugandžić i Ervin Baučić. Petra i Ervin pjevali su ‘Ja sam budućnost’ te osvojili simpatije žirija koji je pohvalio njihovu interpretaciju ovog hita.
– Petra, bravo, bravo, bravo. Prvi dio pjesme me fascinirala vaša energija, a u drugom dijelu ste me izuli iz cipela. Rock ti dobro stoji, Petra – rekla je Martina Tomčić. Zdenka Kovačiček rekla je kako je u njihovoj izvedbi bilo dosta energije.
Marko Tolja– Full sam zadovoljna. Jako se slažem sa žirijem – rekla je kratko Petra.
Tina  i Marko svojih su 27 bodova osvojili za izvedbu ‘I wanna be loved by you’. Posebno ih je pohvalila Martina.
– Ovo je bilo naprosto fantastično po svim elementima, ja sam na dvije i pol minute otplovila u Hollywood i meni je to jako drago za čuti. Bili ste vjerodostojni, vjerovala sam vam i ja bih vas ponovno slušala – rekla je, dok je Zdenka ocijenila kako je Marko lijepo složio dvoglas. Tini je pak bilo drago što se trud uložen na probama isplatio.
– Uživala sam, ovo mi je najbolji nastup do sada. Ja sam cijeli tjedan bila kao Merilyn Monroe. Dolazila sam na probu kao Marilyn, uživila sam se u to. Tako da bih sada iAna Rucner sljedeći vikend pjevala neku pjesmu kao ona, ali pjevamo rock – rekla je Tina.
Bod slabije od njih, sa 26, bili su Ana Rucner i Vlado Kalember koji su pjevali ‘Without you’. Zrinko Tutić komentirao je kako su iz emisije u emisiju sve  bolji i bolji, a najzadovoljnija je bila Zdenka, koja je rekla kako je sve bilo vrlo čisto i perfekcionistički.
– Zadovoljna sam. Ovo je jako emotivna pjesma. Eto, baš je bilo lijepo, suze su mi došle na oči – rekla je Ana nakon nastupa.
Maja VučićIvica Pucar i Maja Vučić pjevali su ‘A whole new world’ za koji su osvojili 20 bodova i podijeljene komentare žirija.
– To te ja pitam, vaša najbolja izvedba do sad – rekao je Zrinko, dok je Martina ocijenila kako vokalna linija u pjesmi ne podnosi ravne tonove, a njih je bilo jako puno, te ih upitala zašto su izabrali tako tešku pjesmu.
– Super. Danas je žiri bio malo strožiji, ali smo solidno prošli. Sljedeća pjesma je na hrvatskom i to me veseli. Mislim da će to biti ključno za sljedeći nastup. Gledatelje smo osvojili, a sad ćemo ozbiljno razmisliti kako osvojiti žiri – rekao je Ivica.
Najslabije plasirani par ove subote bili su Robert Kurbaša i Emilija Kokić, koji su za svoju interpretacijuPetar Kurbaša pjesme ‘Kiss and say goodbye’ dobili skromnih 14 bodova.
– Ovu pjesmu shvaćam kao milovanje muškarca i žene. Nakon tvog milovanja na početku, uslijedio je šamar i masakr – komentirala je Martina.
– Ovo danas nije bilo dobro. U ovom izboru nekako možda bolje da govoriš – rekao je Zrinko.
Sam Robert bio je svjestan kako večeras nije briljirao.
– Ma ne znam što reći, objektivno je večeras nastup bio loš. Ja nemam isprike i večeras je pjesma zvučala loše – rekao je iskreno.
Sljedeća, šesta emisija showa Zvijezde pjevaju na rasporedu je iduće subote 19. travnja na HRT 1 iza 20 sati kada nas očekuje novo ispadanje i borba za polufinale.

Foto: Press