fbpx

‘Koristimo svaku minutu da se zabavimo i uživamo u glazbi’

Petra Dugandžić

Glumica je otkrila kako se priprema za nastup u showu ‘Zvijezde pjevaju’ te kako se snašla u svojoj novoj ulozi…

Uživamo u glazbi– Trema je očigledno bila prisutna, no nisam je bila svjesna prije samog nastupa. Negdje na polovici pjesme osjetila sam da je glas u grču, no zanemarila sam to jer sam uživala u zajedničkoj energiji na sceni. Pjevanje uživo potpuno mi je novo iskustvo, a greške prvog nastupa sigurna sam pomoći će u daljnjem radu – ispričala je Petra Dugandžić za portal Scena.hr. Lijepa glumica i Ervin Baučić  bili su treći par u prvoj emisiji ‘Zvijezde pjevaju‘, a osvojili su 17 bodova za pjesmu ‘Bye bye baby bye’. Petra nam je otkrila kakav je Ervin učitelj.
– Mislim da se nekako savršeno nadopunjujemo. Ervin je opušten i strpljiv, ali opet dovoljno autoritativan. Ja sam pak s druge strane detaljna, ponekad nesigurna i često razigrana i raspršene energije – pohvalila je Petra Ervina. Saznali smo koliko Petri gluma pomaže u nastupu.
– Za samu interpretaciju emocije pjesme gluma je dušu dala, no treba biti oprezan. Pjevanje je nimalo laka tehnika i mislim da sam upravo u prvoj izvedbi nastupom sama sebi odmogla na štetu pjevačke izvedbe – istaknula je glumica.

Atmosfera puna smijeha

Probe za subotnji nastup, kaže Petra, su opuštene.
– Probe su vesele i pune smijeha. Koliko god je ovaj show natjecateljskog karaktera, koristimo svaku minutu da se zabavimo i uživamo u glazbi – kazala je glumica. Petra se veseli stylingu koji je odabrala za drugi nastup.
– Naša genijalna kostimografkinja Nataša Svekler i ja, našle smo se na stylingu za drugi nastup već prvi dan suradnje. Veselim se toj transformaciji od starta – otkrila je. Petra nam je ispričala kakva je atmosfera među natjecateljima te jednu anegdotu.
– Atmosfera među natjecateljima je puna smijeha, odlično se međusobno slažemo. Evo možda je zanimljiv moment jedne probe na kojoj mi je usred pjesme mikrofon prestao raditi. Zaustavili smo bend, te na moje pitanje: Zašto mi ne radi mikrofon?, vrlo brzo sam dobila odgovor: Isključila si ga malim prstom držeći ga jednom rukom – prisjetila se Petra.

Foto: Privatni album