fbpx

Jelena Veljača: Zbog talentirane ekipe dogodila se čarolija!

Jelena VeljačaKreativna producentica i autorica uspješne serije ‘Larin izbor’ Jelena Veljača potpisuje prvi glazbeno-dramski spektakl na ovim prostorima – ‘Stella’. Ova melodrama od jeseni će se emitirati na Novoj TV.

– Bio mi je izniman užitak raditi s tako talentiranom glumačkom postavom, ali i cijelom ekipom stručnjaka zbog kojih se dogodila prava čarolija. Priča je to o dvije djevojke na putu prema zvijezdama. Jedna se bori za majčinu ljubav, a druga za majčin život – rekla je ekskluzivno za portal Scena.hr Jelena. Glavne uloge igraju Vanda Winter i Sementa Rajhard. Jelena kaže da će strast i talent glumica u ‘Stelli’ prikovati gledatelje za male ekrane. Lijepa Jelena vratila se s ljetovanja i već je u ‘pogonu’ jer uživa u svom kreativnom poslu.

STELLA
Kad srce pjeva, cijeli svijet će čuti

StellaDvije talentirane djevojke na putu su prema zvijezdama: jedna se bori za majčin život, druga za majčinu ljubav– čija strast i talent će pobijediti? Ove jeseni Stella donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke koji će osvojiti srca gledatelja svih generacija. Jasmina (Sementa Rajhard) se prijavljuje na talent show Stella u nadi da će svojim izuzetnim pjevačkim sposobnostima osvojiti glavnu nagradu i tako spasiti majčin život. Majka je teško bolesna, a novčana nagrada obećana pobjedniku Stelle jedina je nada za njezino liječenje. Jasmini za pobjedu neće biti dovoljan rijetko viđeni talent jer njezina najveća suparnica Lana (Vanda Winter) je spremna na sve. I dok Jasminu na putu od trnja prema zvijezdama vodi borba za majčin život, Lana želi pobjedu kako bi osvojila majčinu ljubav. Zato ambiciozna i izrazito talentirana Lana nema namjeru prepustiti tron najbolje nikome.
Iz showa u show nade za uspjeh natjecateljima može dati jedino žiri kojeg predvodi nemilosrdni Gavran (Nebojša Glogovac). Tu je i Ela (Bojana Gregorić), bivša plesačica koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma. Orsat (Stjepan Perić) je talentirani redatelj koji od početka showa pokazuje simpatije prema četvrtoj članici žirija, nekadašnjoj pjevačkoj zvijezdi Kiki (Petra Dugandžić).
Ostatak zvjezdane glumačke ekipe Stelle čine: Mladen Vulić, Linda Begonja, Amar Bukvić, Mislav Čavajda, Mate Gulin, Ivan Glowatzky i mnogi drugi. Ljubav koja se rađa pod svjetlima reflektora, žrtve koje su zvijezde Stelle spremne podnijeti na putu prema uspjehu, kao i predana borba za život i ljubav majke privući će sve – od najmlađih do najstarijih gledatelja. Dirljiva i intrigantna priča praćena je tonovima i melodijama svima dobro poznatih hitova, ali i onih koji će to tek postati.

Foto: Screenshot i Nova TV