fbpx

Nina Badrić i Enis Bešlagić priredili vrhunski show

5.com s Danielom – Nina Badrić i Enis Bešlagić

Dvoje izvrsno raspoloženih gostiju raspričali su se, raspjevali i rasplesali u silvestarskoj emisiji “5.com s Danielom”. Nina Badrić i Enis Bešlagić zabavit će gledatelje u posljednjoj ovogodišnjoj emisiji, u petak 31. prosinca 2021. godine u 21.00 sat na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Nina Badrić

Nina Badrić će ispričati sve o najnovijem albumu Dani i godine i kako je provela dane ove godine. Saznat ćemo kakve veze ima s Kevinom Costnerom i pozdravljaju li je u kvartu s Ave.

Nina Badrić

Otkrit će nam je li bio rasprodan njezin prvi koncert, je li bila uvjerljiva njezina isprika zašto je kasnila na primanje kod predsjednika Republike, tko je Viktorija i je li uopće mogla doći do riječi od svojeg dugogodišnjeg prijatelja Enisa.

Enis će se prisjetiti jedne zapaljive novogodišnje masaže, svojeg prijamnog ispita na kojem je kopao rov i bio televizor. Prepričat će akcijsku scenu na groblju i svoju povezanost s jednim prometnim policajcem. Saznat ćemo zbog čega su morali ponavljati scenu na snimanju filma Gori vatra. Nina se družila s predsjednikom, a Enis je porazgovarao s Papom.

Zajedno su otpjevali pjesmu iz filma Gori vatra – Iznad Tešnja, a Nina Badrić je pjevala svoje hitove:
Dani i godine
Pamtim
Takvi kao ti
Ja još uvijek imam istu želju

Foto: Press – Renato Branđolica za HRT