fbpx

Video: Premijera nove serije – Sacha Baron Cohen: Who is America?

HBO…

Sacha Baron CohenShowtime je najavio novu satiričnu polusatnu seriju komičara Sache Barona Cohena. Poznat po stvaranju čitave zbirke kultnih scena i zapaljivih likova, Sacha Baron Cohen vraća se televiziji nakon više od desetljeća, kao scenarist i redatelj serije Who is America?. Proteklih godinu dana se razvijala ova serija od sedam epizoda, koja prati raznolike pojedince iz svijeta politike i kulture, od ozloglašenih do nepoznatih, koji nastanjuju tu jedinstvenu zemlju. Vijest je priopćio David Nevins, predsjednik i CEO Showtime Networks Inc.
Prva epizoda će premijerno biti dostupna putem online video streaming usluge HBO GO danas, u nedjelju 15. srpnja, nakon čega će svakog ponedjeljka u ponudu dolaziti po jedna nova epizoda. Premijera na HBO 3 kanalu će biti u rujnu.
– Sacha je genije za komediju, čija drskost, hrabrost i inventivnost vas šokira“, izjavio je Nevins. „On je vodeći provokator našeg vremena i to ne samo zato što želi stvoriti te „jesam te“ trenutke. Iza te složene slike stoji iskrena želja za istinom o ljudima, mjestima i politici. Nitko ne zna napraviti pomutnju kao Sacha Baron Cohen i bit će fascinantno gledati reakcije u svijetu nakon premijere serije Who is America?.
Glumac, scenarist , televizijski i filmski komičar, dvostruki dobitnik BAFTA nagrade, dobitnik Zlatnog globusa i nominacije za Oscara, Sacha Baron Cohen ušao je u svijet komedije sa serijom „Da Ali G Show“. Serija je tijekom četiri godine emitiranja nominirana za šest Emmy nagrada i dvije BAFTA nagrade, a on je bio izvršni producent, scenarist i glumac. Njegov sljedeći projekt bio je „Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan“, dugometražni film čija glavna zvijezda je njegov drugi alter ego, novinar Borat Sagdiyev. Bio je producent, scenarist i glavni glumac u tom filmu, koji je postao svjetski fenomen te u 24 zemlje bio na prvom mjestu ljestvice gledanosti, osiguravši mu Zlatni globus u kategoriji najbolji glumac u komediji ili mjuziklu kao i nominaciju za Oscara za najbolji adaptirani scenarij. Među njegovim ostalim filmovima su i „Priča o Rickyju Bobbyju“ (Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby), „Alisa iza ogledala“ (Alice Through the Looking Glass), „Jadnici“ (Les Miserables), „Bruno“ (Bruno), Tim Burtonov „Sweeney Todd: Đavolji brijač Fleet Streeta“ (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street), „Madagaskar“ (Madagascar), „Madagaskar 2: Bijeg u Afriku“ (Madagascar: Escape 2 Africa), „Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi“ (Madagascar 3; Europe’s Most Wanted), „Diktator“ (The Dictator), „Hugo“ (Hugo) i „Voditelj 2: Legenda se nastavlja“ (Anchorman 2: The Legend Continues).
Seriju Who is America? je kreirao Sacha Baron Cohen, a uz njega su izvršni producenti i Anthony Hines, Todd Schulman, Andrew Newman, Dan Mazer i Adam Lowitt.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4PV5I-WV-OY[/embedyt]