fbpx

Kojo i Bešlagić prošetali Zagrebom!

Paparazzo Kriza-17Glumci Nikola Kojo i Enis Bešlagić, sad već poznati kao braća Aleša i Miron iz popularne humoristične serije RTL Televizije, ‘Kriza’, došli su u Zagreb kako bi snimili najavne spotove i vizualni identitet. Glumci su se pritom dobro zabavili!
Osim što su tako nasmijavali cijelu produkcijsku ekipu predvođenu Neviom Marasovićem za vrijeme snimanja, popularni glumci odlučili su se zabaviti i izvan studija.

Paparazzo Kriza-8Tako su prošetali popularnom zagrebačkom špicom, gdje su ih mnogi građani zaustavljali i fotografirali se s njima, a mnogi su ostvarili svoje želje i kućama otišli s njihovim autogramima.
O popularnosti serije i likova koje glume govore i brojni komentari poput ‘najbolji ste’, ‘isti ste kao u seriji’, ‘ne mogu vjerovati da vas vidim’, ‘legende’, ‘Nikola gledali smo sve vaše filmove, obožavamo vas u Krizi’.
Osim što je početak prikazivanja zabilježio novi rekord u Hrvatskoj kao najgledanija prva epizoda humoristične serije prikazana u zadnjih pet godina, popularnost ne jenjava! Već iduću nedjelju u terminu od 22.00 h ne propustite nove zgode i nezgode najpopularnije braće u Hrvatskoj!

Foto: Press Scena.hr