fbpx

Pickbox TV – pridružite se blagdanskoj zabavi!

Pickbox TV će vas pripremiti za Božić uz 75 naslova

BOŽIĆ JE SLAĐI S VIŠE OD 75 NEZABORAVNIH FILMOVA NA PICKBOX TV KANALU

Pripremite se za najljepši dio godine uz 75 naslova koji će ispuniti sve vaše blagdanske želje i stvoriti pravi božićni ugođaj u vašem domu. Pickbox TV kanal donosi zabavne filmove, nove romantične priče i zanimljive serijale koji će svaki trenutak ispuniti blagdanskim duhom.

Kako bi blagdani bili što posebniji, božićni program Pickbox TV kanala počinje 1. prosinca te traje sve do 7. siječnja! Pronađite savršeni naslov za druženja s prijateljima ili vikende u društvu obitelji i djece. Recept za savršenu blagdansku večer sadrži topli napitak, udobnu pidžamu i barem jedan od ovih naslova:

„Časni Božić obitelji lopuža“ (The Pinchers’ Unholy Christmas)

Skandinavska serija donosi zabavnu božićnu priču za mlade, prati dirljive trenutke i neočekivane obrate 11-godišnjeg Turea Knyckertz. Iako on samo želi proslaviti običan i „poštenBožić sa svojom obitelji, to je teško kada su svi oko njega sitni kriminalci i lopovi. Hoće li se mladom Tureu ostvariti božićna želja?

„Vrijeme blagdana: Božić na ekranu“ (‘Tis the Season – The Holidays on Screen)

Voljeni božićni filmovi i serijali dobivaju novo lice uz dokumentarnu miniseriju koja istražuje što se odvijalo iza kulisa omiljenih božićnih filmova. Bogate arhivske snimke i intervjui sa zvijezdama, redateljima i stručnjacima predstavljaju blagdanske filmove i televizijske specijale kako nikad nisu viđeni.

„Božić u Nantucketu“ (Nantucket Noel)

Lagani romantični film prati neustrašivu vlasnicu trgovine igračkama Christinu kojoj se miran život narušava vijestima da poduzetnik planira srušiti pristanište u kojem živi. Suočena s izazovima očuvanja svoje trgovine, radnja postaje zapetljana kada se zaljubljuje u privlačnog Andyja, sina ambicioznog poduzetnika.

„Nikada ne ljubi muškarca u božićnom džemperu“ (Never Kiss a Man in a Christmas Sweater)

Romantika i drama isprepleću se kada samohranoj majci Maggie šarmantni Lucas postane neočekivani božićni gost. Nakon niza zapetljanih susreta zajedno provode blagdane, pronalazeći utjehu u prijateljstvu i otkrivajući mogu li voljeti ponovno.

„Božić koji je srušio rekorde“ (Record Breaking Christmas)

Ambiciozna Leah prisiljena je putovati za blagdane kako bi istražila planove maloga gradića koji namjerava oboriti nekoliko božićnih rekorda odjednom. Leah se suočava sa svojim skepticizmom kada otkriva čaroliju maloga grada kao i ljubav koja ne poznaje razum. Nekada su upravo posao, ljubav i malo božićne čarolije savršena kombinacija za romantičnu komediju!

„Najljepši božićni izlog“ (Window Wonderland)

Uoči užurbanog božićnog razdoblja Sloan Van Doren i Jake Dooley natječu se kako bi preuzeli ulogu glavnog dizajnera izloga poznate robne kuće na Manhattanu. Tijekom natjecanja u izradi izloga postaje jasno da, iako Sloan uvijek igra po pravilima dok Jake osvaja publiku svojom otvorenošću, između njih postoji kemija. Tko će iz ovog ljubavnog natjecanja izaći kao pobjednik?

„Partner za Božić“ (Christmas Plus One)

Blagdani postaju još zabavniji kada sestre Cara i Amy sklope pakt da će pronaći svoje srodne duše do sljedećeg Božića. Godinu dana poslije Amyno se vjenčanje približava, a Cara i dalje nije pronašla ljubav svog života. Nakon neočekivanog susreta Cara otkriva da je njezina srodna duša bliže nego što je mislila, samo se trebaju ponovno susresti u New Yorku.

„Božić zauvijek“ (Christmas Ever After)

Spisateljica Izzi kreće na svoj godišnji božićni bijeg od stvarnosti kako bi dovršila knjigu s kojom već kasni. Neočekivano sin vlasnika preuzima gostionicu u kojoj već godinama provodi blagdane i razbija njezinu rutinu. Duhoviti Matt pomaže joj u pronalasku nove inspiracije te sve više počinje izgledati kao junak s naslovnica njezinih knjiga.

„Božić u drugom životu“ (Take Me Back for Christmas)

Kada život postane pretežak, Renee odluči da će ove godine za Božić poželjeti samo jednu stvar – miran život. No kao što svaka želja ima svoju cijenu, Renee brzo shvati da je unatoč ostvarenju želje izgubila ono najvažnije, ljubav. Sada je pred njom izazov vratiti sve što voli prije nego što bude prekasno.

Opustite se i provedite blagdane u društvu najmilijih uz božićne filmove i serijale od 1. prosinca na kanalu Pickbox TV!

Foto: Press – Pickbox TV

Božićni video: