Mjesec ljubavi: Igor Geržina održao romantični koncert

Zagreb…

Igor Geržina sviračkom energijom oduševio sve prisutne u Jazz & Cabaret klubu Kontesa

Igor Geržina

Igor GeržinaSaksofonist Igor Geržina održao je koncert u Jazz & Cabaret klubu Kontesa i prepuno je gledalište na najljepši mogući način uveo u vikend pred nama i Mjesec ljubavi. Odmah na samom početku koncerta poznati saksofonist svojom je sviračkom energijom oduševio sve prisutne koji su ga cijelu večer nagrađivali velikim pljeskom.
Igor Geržina izveo je autorske skladbe sa svojih Porinom nagrađenih albuma, a poseban set bio je posvećen skorom prazniku Igor Geržinaljubavi i odlično se uklopio u romantično ozračje u klubu. Prigodan repertoar virtuozno je prezentiran publici uz podršku Geržininog pratećeg sastava kojeg su činili Jurica Leikauff, Henry Radanović, Marko Lazarić i Marko Bertić.
Impresivna energija saksofona i fantastično ozračje Jazz & Cabaret cluba Kontesa razoružali su i one najistančanijeg ukusa koji su uživali u cjelovečernjem koncertu našeg cijenjenog glazbenika poznatog na svjetskoj smooth jazz sceni.
Igor Geržina, na svjetskoj smooth jazz sceni poznat kao ‘hrvatska saksofonska senzacija’, ostavio je trag na preko 100 diskografskih izdanja na kojima je sudjelovao kao glavni ili gostujući izvođač te kao producent. Do sada je izdao 6 samostalnih albuma, a poznat je po svojim dugogodišnjim suradnjama s najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene te atraktivnim nastupima koje ovaj virtuozni saksofonist više niti ne broji.

Foto: Press – Mario Kociper