fbpx

BOŽIĆ UZ HBO MAX!

STIGLI NA HBO MAX  10 NOVIH BOŽIĆNIH NASLOVA

Na HBO Max streaming platformu počeli su pristizati novi naslovi koji već sada uvode u nadolazeće blagdansko raspoloženje.

Od božićnih filmova, preko tematskih dokumentaraca, pa sve do animiranog sadržaja za djecu, a u nastavku je lista božićnih naslova koji su već pristigli ili uskoro stižu u ponudu HBO Maxa.

Nova božićna priča (A Christmas Story Christmas) / Dostupno odmah na HBO Maxu

U nastavku ovog blagdanskog favorita Ralphie je odrastao i mora nositi s Božićem i svime što dolazi u paketu s tim, ovaj put kao tata. Peter Billingsley vraća se ulozi koja je natjerala djecu svih uzrasta da iščekuju božićno jutro kao nijedno drugo.

Kamp za Djedove Mrazove (Santa Camp) / Dostupno odmah na HBO Maxu

Dirljiv i provokativan dokumentarac osvjetljava Udruženje Djedova Mrazova u Novoj Engleskoj i njihova nastojanja da unesu veću raznolikost u jedan od najomiljenijih likova u povijesti – Djeda Mraza.

Božićna zagonetka (A Christmas Mystery) / Dostupno odmah na HBO Maxu

Prije sto godina mali dječak u Pleasant Bayu u Oregonu otkrio je vrpcu čarobnih zvončića Djeda Mraza, što je malom gradu donijelo jedno stoljeće prosperiteta i mira. Sada, samo nekoliko dana prije Božića, zvona su nestala, a na skupini neustrašive djece je da riješe slučaj, pronađu zvona i vrate božićnu čaroliju Shelter Bayu i njegovim građanima.

Brusnice za Božić (Cranberry Christmas) / Dostupno odmah na HBO Maxu

Razdvojeni par glumi bračnu sreću na nacionalnoj televiziji kako bi pomogao božićnom festivalu svojeg grada i svojem poslu. Ali što će im budućnost donijeti kada ponovno rasplamsanu ljubav zakompliciraju nove prilike?

Blagdanska harmonija (Holiday Harmony) / Dostupno odmah na HBO Maxu

Pjevačica i kantautorica Gail (Annelise Cepero) dobiva priliku da se natječe za jedinstvenu šansu za uspjehom. Kreće na put na drugi kraj zemlje, ali dolazi samo do Harmony Springsa u Oklahomi gdje joj se kvari auto te ponestaje i novca i nade.

Ima još samo dva tjedna da stigne na nastup svojih snova na Badnjak na iHeartRadiju pa prihvaća Jeremyjev savjet (Jeremy Sumpter) i vodi sa sobom grupu klinaca koji se isto nadaju nastupiti. Gail i Jeremy zbližavaju se, ali ako ona želi ispuniti svoj životni san, možda će morati ostaviti njega i grad koji je zavoljela. U filmu glumi i Brooke Shields.

Psić Pet: Pet Božićnjak (Pat the Dog: Santa Pat) / Dostupno odmah na HBO Maxu

Unatoč tomu što je malen i zaigran, Pet je junak koji leti spasiti svoje prijatelje, izbjegavajući brojne zapreke na putu.

Holivudski Božić (A Hollywood Christmas) / Dostupno odmah na HBO Maxu

Jessica je filmašica u Hollywoodu poznata po svojim božićnim filmovima. Kad izvršni direktor mreže Christopher zaprijeti da će prekinuti snimanje, Jessica ne pokušava samo spasiti svoj božićni film nego ona u njemu i živi!

Božić na farmi (Christmas on the Farm) / Premijera 23. prosinca na HBO Maxu

Clementine Jones australska je spisateljica čiju su autobiografsku knjigu o životu na farmi u Queenslandu razgrabili moćni izdavači London & London. Ali istina je da je „Clementine“ zapravo Emmy Jones, Njujorčanka koja je knjigu temeljila na dnevniku svoje pokojne majke. Kad izdavači objave da putuju u Australiju po autentičnu „Clementine“ prije nego što potpišu ugovor,

Emmy mora otrčati natrag na staru obiteljsku farmu, angažirajući svog rođaka Davida i njegova supruga Milesa da pomognu u održavanju prijevare. Jedini problem: glavna urednica Londona & Londona Ellison London pojavljuje se sa svojim zgodnim odraslim sinom Jackom – i ako se on prisjeti večeri kada je upoznao Emmy u New Yorku, igra će biti gotova!

Božić u Dickensovu stilu (A Dickens of a Holiday) / Premijera 23. prosinca na HBO Maxu

Cassie se vratila u svoj rodni grad, Dickens, nakon što je pokušala biti producentica na Broadwayu u New Yorku. Sada je producentica lokalne izvedbe „Božićne priče“ na 100. godišnjicu viktorijanskih proslava grada. Kad glavni lik ostane bez glasa, mora pronaći zamjenu, inače će predstava biti otkazana.

Gradonačelnik joj predloži da nagovori Jakea, zvijezdu akcijskih filmova, koji je isto odrastao u Dickensu. Cassie to baš i ne želi zbog svog odnosa s Jakeom u školi, ali ipak ga nazove. Na njezino iznenađenje, on pristane. Sad surađuju zajedno i na površinu izlaze stari osjećaji.

Božićni valcer (Christmas Waltz) / Premijera 23. prosinca na HBO Maxu

Nakon što je Averyno božićno vjenčanje iz bajke otkazano, instruktor plesa pomaže joj da se suoči sa svojim strahovima u životu i ispuni svoj san da nauči plesati.

Foto: Press – WarnerMedia/Klara Vragolov