fbpx

Na Pickbox TV kanalu pravo božićno ludilo!

Svaki dan vas čekaju božićni filmovi na Pickbox TV kanalu

Blagdani nisu blagdani bez nezaboravnih božićnih filmova, a kao i svake blagdanske sezone, Pickbox TV i ove se godine pobrinuo da u vašem domu zavlada pravi blagdanski ugođaj uz više od 70 božićnih filmova.

Od 10. prosinca na Pickbox TV kanalu krenulo je božićno ludilo! Uživajte u božićnom ugođaju svaki dan uz divne, tople i vedre filmove koji će se prikazivati sve do 8. siječnja. Za sve ljubitelje najljepšeg blagdana, predstavljamo samo neke od naslova uz koje možete uživati s cijelom obitelji!

Božić uz svijeće (A Candlelit Christmas)

U ovom divnom romantičnom božićnom filmu u fokusu priče je Ellie koja se odluči vratiti kući za Božić i pomoći tati u poslu izrade svijeća. Međutim, ona ne zna da kod njega boravi šarmantni pisac Logan koji traži inspiraciju za svoje pisanje.

Destinacija: Božić (Destination Christmas)

Emma je viša potpredsjednica tvrtke koja prodaje igračke i imala je sjajnu poslovnu godinu. Ona odluči otići na odmor i rezervira let za St. John. Ondje živi Connor koji će vratiti njezina božićna sjećanja iz djetinjstva…

 Božićni lijek (The Christmas Cure)

Topli romantični božićni film vrti se oko liječnice Vanesse koja se vraća kući za Božić i otkriva da se njezin otac odlučio povući iz vlastite prakse. Nakon ponovnog susreta sa svojom srednjoškolskom ljubavi, pita se bi li trebala ostati i preuzeti ordinaciju svog oca.

Da bar imam Božić (If I Only Had Christmas)

Prekrasna glumica Candace Cameron Bure, koju imamo prilike gledati u filmovima Misteriji Aurore Teagarden,  glavna je glumica u divnom božićnom filmu koji će vas ostaviti s toplim i dobrim osjećajima. Radnja filma odvija se na Božić, kad se vesela publicistica Darcy udružuje s ciničnim potpredsjednikom i njegovim timom kako bi pomogli dobrotvornoj organizaciji u nevolji.

Najljepši Božić u mom životu (A Christmas Village)

Piper Jansen spretna je genijalka za odnose s javnošću i vlasnica vlastite tvrtke. Nakon što je osmislila bezbroj uspješnih kampanja, odlučuje upotrijebiti bakine blagdanske recepte kako bi napisala vlastitu knjigu, ali iznenada se nađe usred javnog skandala koji prijeti cijelom njezinu poslovanju. Budući da je PR stručnjakinja, Piper pristaje besplatno raditi za samohranog oca Tima Whitea, koji je u nevolji. Sama Piper nije obožavateljica Božića, no zna da je to savršen način da spasi svoj ugled i stoga se upušta u projekt, kao i u živote Tima i njegovo dvoje preslatke djece.

Avioni, vlakovi i božićna drvca (Planes, Trains, and Christmas Trees)

Tijekom poslovnog putovanja, organizatorica događaja Kayley i sportski agent Brett ne mogu odletjeti kući za Božić zbog snježne oluje. Odlučni vratiti se u NYC do Badnjaka, njih dvoje udružuju se i pokušavaju sami stići kući.

Božićni maskenbal (A Christmas Masquerade)

Na božićnom maskenbalu, biznismen Michael zamijeni Julianne za njezinu šeficu, a ona nastavlja s tom prijevarom i tijekom Božića. Njezina je jedina misija osigurati ga kao klijenta za svoju tvrtku, no kad se otkriju njegovi pravi motivi, to bi ipak moglo biti i nešto više…

 Uvrnuti blagdani (Chasing Christmas)

Simpatičan i zanimljiv božićni film smješten je u svijet u kojem blagdane vodi učinkoviti Ured za božićne poslove. No ogorčeni Duh Božićne Prošlosti odluči pobjeći dok je na “misiji” i ostavi osobu koju treba voditi na cjedilu u 1965. godini.

Božićno natjecanje (The Christmas Contest)

Bivši ljubavnici Lara i Ben natječu se u božićnom natjecanju kako bi osvojili novac za dobrotvorne svrhe po svom izboru. Cijeli grad promatra ih kako se bore i biraju što je važnije, pobjeda ili ljubav.

Čudo u Detroitu (Miracle in Motor City)

Amber se nađe u nevolji kad obeća da će osmisliti božićni događaj koji nitko neće zaboraviti, uz posebno pojavljivanje legende Smokeyja Robinsona. Eddie i Amber u velikoj će se mjeri morati ponovno povezati kako bi se to dogodilo.

Uz božićne filmove uživajte na Pickbox TV kanalu kroz cijele blagdane!

Foto Press: Pickbox/Katarina Kožul