fbpx

Na HRT-u novi ljetni talk show Žuti marker!

Zabavna emisija…

Temama u emisiji ćemo pristupiti s ležernije strane, kazala je Silvana Menđušić

Žuti markerOd ponedjeljka do četvrtka na Drugom programu HRT-a u 30 minuta autorska ekipa ‘Žutog markera‘ vodit će vas kroz priče koje ste propustili, destinacije koje bi bilo dobro posjetiti, osobe koje morate upoznati, ideje koje će vas oduševiti, legende koje ne treba zaboraviti te ikone koje mogu inspirirati. Novi ljetni talk show ‘Žuti marker‘ na ekrane HRT-a stiže 14. srpnja.
– Pratit ćemo događaje, datume i osobe koje su se našle u središtu pažnje naše javnosti te temama u emisiji pristupiti s vedrije i ležernije strane. No, isto tako, fokusirat ćemo se na vijesti i goste koji nam promiču u svakodnevici opterećenoj političkim i ekonomskim zbivanjima. Pritom nam je želja sagledati ih, analizirati i pristupiti im drugačije i iz drugog kuta. Uz vedre tonove, bit ćemo mali vodič za ljepšu i zabavniju stranu naše svakodnevice – najavila je Silvana Menđušić.
Ovog ponedjeljka, u prvoj emisiji, dan nakon finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, u ‘Žutom markeru’ govorit će se o tome što se događalo izvan travnjaka ovog sportskog spektakla.

Foto: Press