fbpx

Glumice otkrile Tajne: Kad ne snimaju idu na rock svirku!

iskra jirsak_jelena jovanova_katarina baban_monika mihajlovicDa se na setu dramske serije ‘Tajne‘ RTL Televizije rađaju lijepa prijateljstva, dokazuju i četiri mlade glumice, koje i kada nisu na setu, svoje slobodno vrijeme vole provoditi zajedno. Jelena Jovanova, Iskra Jirsak, Monika Mihajlović i Katarina Baban u šali se nazivaju ‘četiri gracije’, a djevojke su tijekom nekoliko mjeseci snimanja serije postale prave prijateljice!

– Stalno se družimo pa i kada ne snimamo. Evo, s Iskrom sam svaki drugi dan na Cvjetnom ili Britancu na kavi, a sve četiri često izađemo subotom van, na rock svirku – kaže lijepa Jelena koja u seriji glumi glavnu ulogu, Marinu. Ipak dodaje da je Iskra najveći ‘partibrejker’ od njih četiri jer nerijetko subotu rezervira za druge pa je Jelena, Katarina i Monika zafrkavaju da joj to ne smije prijeći u naviku jer im nedostaje kao ‘četvrta gracija’.

– Priznajem, da, ja sam partibrejkerica, ali to će se promijeniti jer ne želim da postane tradicija da me nema subotama kad se tako dobro slažemo – ističe Iskra koja u seriji glumi Nenu, Marininu najbolju prijateljicu s kojom je i u pravom životu postala jako bliska.

Monika i Katarina također se odlično slažu, a obje kažu da to nije čudno budući da se znaju još iz Osijeka gdje su obje studirale na Umjetničkoj akademiji.

– S Monikom još nisam imala nijednu scenu, ali nadam se da hoću – rekla je Katarina koja će se u seriji uskoro pojaviti kao zla Valentina.

Na setu Jadran filma, u pauzama snimanja, otkrivaju ove ‘četiri gracije’, smijeha tako nikada ne nedostaje, kao ni ludih provoda vikendima, pa im je svima još zabavnije raditi u okruženju gdje se svi tako dobro slažu.