fbpx

Angelina Jolie nakon projekcije filma posjetila papu Franju

U Vatikanu…

Biti pozvan prikazati ‘Nesalomljive’ u Vatikanu izuzetna je čast, rekla je lijepa Angelina

Angelina JolieAngelina Jolie je doputovala u Rim kako bi s Lukeom Zamperinijem prisustvovala specijalnoj projekciji svog novog filma ‘Nesalomljivi‘ koja se održala danas u Vatikanu. Film je prikazan tijekom jutra u paviljonu Casina Pio IV. u vatikanskim vrtovima, sjedištu Papinske akademije znanosti i Papinske akademije društvenih znanosti. Na ovom ekskluzivnom događanju prisustvovali su brojni vatikanski čelnici. Nakon projekcije Angelina se nakratko susrela i s papom Franjom u apostolskoj palači u Dvorani Tronetto.
– Biti pozvan prikazati ‘Nesalomljive’ u Vatikanu izuzetna je čast i dodatna potvrda nasljeđu čovjeka koji imao vjere i koji može poslužiti kao primjer moći oprosta i snage ljudskog duha. Univerzalne teme nalaze se u ljudskim srcima svugdje oko nas – rekla je Angelina Jolie.
‘Nesalomljivi’ je priča o nevjerojatnom olimpijcu i heroju Louisu Zamperiniju koji je tijekom Drugog svjetskog rata preživio pad aviona s dvojicom kolega zrakoplovaca te proveo 47 dana u Tihom oceanu nakon čega ih je pronašla japanska ratna mornarica i odvela u zarobljenički kamp. Film se u hrvatskim kinima prikazuje od 8. siječnja 2015. godine.

Foto: Press