fbpx

Vanda Winter: Hvala vam beskrajno!

TV Show…

You’ve got the love I need to see me through

Vanda Winter– Svi koji ste me večeras podržali, zvali me, slali poruke i pozitivnu vibru – ‘You’ve got the love I need to see me through..!’, radi vas se sve ovo isplati. Hvala vam beskrajno – napisala je Vanda Winter na svom Facebook profilu.
U trećoj emisiji sve popularnijeg plesno pjevačkog spektakla ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ Vandina transformacija proglašena je najboljom, a s obzirom da je dobila priliku utjeloviti omiljenu pjevačicu, izvela je svoj nastup besprijekorno te osvojila najveći broj bodova. Scenografija iz spota Florence & The Machine upotpunila je sjajnu atmosferu i čaroliju Vandine izvedbe pjesme ‘You’ve got the love’.
– Ja sam ostala bez teksta, samo ću ustati i pokloniti se. Meni kao pjevačici nahranila si mi dušu. I bolja si i ljepša od nje. Odlična si – izjavila je Sandra Bagarić nakon Vandine izvedbe.
Najzahtjevniju fizičku preobrazbu napravila je Minea koja se transformirala u MC Hammera. Nakon njenog nastupa svi su ustali na noge i nagradili i nju i cijeli tim šminke, kostimografa i sve koji su bili zaslužni za ovakvu nevjerojatnu transformaciju gromoglasnim pljeskom.
– Čak i kad si se jako približio Hammere moj, i dalje nisam vidio gdje je tu Minea. – komentirao je Goran Navojec.
– Ti moraš doći u teatar, ti si odlična pjevačica ali si i glumica, svaka čast. – zaključila je Sandra.

Foto: Press