fbpx

Davor Dretar Drele: Bit ću jako ljubak!

Show…

Davor Dretar Drele postaje Ljupka Dimitrovska

Davor Dretar Drele– Ja tu pjesmu znam napamet otkad sam ju prvi put čuo. Bit ću jako ljubak – rekao je Davor Dretar Drele koji ovog tjedna postaje legendarne pjevačica Ljupka Dimitrovska
Nakon izvrsne transformacije u Nedu Ukraden, ovoga tjedna Drele postaje Ljupka Dimitrovska, a izvest će njen veliki hit ‘Ta tvoja barka mala’. I on je sretan zbog nastupa koji ga očekuje:
– Meni je to sreća jer ću moći utjeloviti Davor Dretar Drelelegendu svoga djetinjstva. Poslije zahtjevnog repanja u ulozi Willa Smitha, ovoga puta problema s učenjem teksta sigurno neće imati:
Prošlotjednim prerušavanjem u ‘gladijatorsku’ Severinu Matko Knešaurek osvojio je simpatije žirija i brojnih gledatelja, a ove nedjelje u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ izvest će uspješnicu ‘Singin’ in the Rain’ jednog od velikana mjuzikla, Genea Kellyja.
– Blagonaklona je gljiva, uvijek mi da nekog stvarno dobrog izvođača – zadovoljno će Matko o ovotjednom zadatku. Ipak, nije mu toliko svejedno:
– Strah me da to neću izvest na najbolji način, ali ja ću se potruditi.
Za razliku od prošlotjedne uloge, ovoga puta mora biti ‘frajer’ na pozornici:
– On je apsolutni džentlmen, ja ću to lako jer sam i ja džentlmen – siguran je Matko u sebe.
Još jednu legendu osamdesetih utjelovit će Paola Valić Bekić, kojoj je gljiva za transformaciju odredila Daniela Popovića i njegovu pjesmu ‘Đeni nosi kečke’.
– Vraćam se u djetinjstvo. Ako uspijem donijeti bar dašak tog doba, ja sam sretna – uzbuđeno najavljuje Paola.
– Ja sam očito trebala biti muškarac – duhovito komentira dosadašnje zadatke u showu. Iako se na prvi pogled čini jednostavna, transformacija u nekadašnju glazbenu ikonu iziskuje mnogo truda, a Paola kratko komentira:
– Najjednostavnije su nekad najteže.
Interesantan nastup ove će nedjelje prirediti Maja Bajamić, a utjelovit će Carla Douglasa i otpjevati njegov veliki hit ‘Kung Fu Fighting’.
. Evo mene opet, u drugoj boji kože i s dvadeset kila viška – najavljuje Maja nastup.
Budući da je trenirala judo i ima ljubav prema borilačkim vještinama, tematika pjesme vrlo joj je bliska, ali posebno ju veseli nešto drugo:
– Najdraža stvar mi je kimono koji ću nositi.
Što se tiče vokalne transformacije, Maja nije zabrinuta:
– Mislim da mi to neće stvarno biti problem. U ovom showu nije lako biti muškarac.
Ove nedjelje čekaju nas i nastupi Katarine Baban koja će nakratko postati Jelena Rozga i Amela Ćurića koji će se transformirati u Madonnu. Damir Poljičak postat će Mariah Carey, a Ana Vilenica ući će u ulogu Kurta Cobaina iz Nirvane.

Foto: Press