Indira Levak pjeva za rukometaše, igra košarku, pobjeđuje u stolnom tenisu
By Gordana Malašić Lazić On 8 sij., 2018 At 05:20 PM | Categorized As Intervju, Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Na krilima pobjede…

EUROPSKO RUKOMETNO PRVENSTVO: Indira kaže da ne voli gubiti i da se nikada ne predaje. Vjeruje u naše rukometaše. Indira i u pjesmi pjeva da sve miriše na pobjedu, a publici je poručila da budu najbolji navijači

Indira Levak– Moram priznati da nije bilo lako pored toliko dobrih navijačkih pjesama, koje Hrvatska ima, napisati nešto novo i posebno za službenu himnu rukometnog Eura – otkrila je Indira Levak za portal Scena.hr. Pjevačica je snimila pjesmu za Europsko rukometno prvenstvo ‘Na krilima pobjede‘. Indira je i autorica teksta. Kaže da joj inspiracije nije nedostajalo jer vjeruje u naše Kauboje.
– Poistovjetila sam se s atmosferom na terenu, nabojem koji nosi svaka utakmica. Pjesma je oličenje moje energije koju sam pokušala prenijeti na sve ljubitelje rukometa. Željela sam da ih ta energija nosi u navijanju – naglasila je Indira i dodaje:
– Optimistična sam i nikada se ne predajem, tako da vjerujem u naše igrače i novog/starog izbornika.

“Ne volim gubiti i to me tjera naprijed”
Osim rukometa, Indira voli i košarku.
– Koliko god to izgledalo čudno zbog moje visine, u mladosti sam igrala košarku. I da, bila sam vrlo uspješna. Ne volim gubiti i to me tjera naprijed. Sa suprugom ponekad odigram partiju stolnog tenisa, a to se igra kao da je finale Olimpijade – kazala je Indira kroz smijeh. Indira će vatreno navijati za naše igrače.
Na krilima pobjede– Budite najbolji navijači. Bodrite naše dečke grlima i dopuštenim rekvizitima. Pokažimo Europi da možemo biti i primjer na tribinama korektnim navijanjem i poštivanjem svojih protivnika. Također, pratite moju Facebook stranicu Indira Forza jer ove godine pripremam vam puno toga. Pusa od Indire – poručila je glazbenica. Indira se na kraju razgovora za portal Scena.hr zahvalila Branimiru Mihaljeviću, koji je autor glazbe pjesme ‘Na krilima pobjede’, svojoj izdavačkoj kući RTL music i Hrvatskom rukometnom savezu jer je prepoznao njezinu pjesmu kao najbolju pjesmu za Europsko rukometno prvenstvo.

Foto: Press
Video:

comment closed