fbpx

Ed Sheeran voditelj MTV Europe Music Awards!

Milano…

Ed SheeranMTV je upravo potvrdio kako će svjetska superzvijezda Ed Sheeran bit domaćin ovogodišnje MTV EMA dodjele, koja se održava u nedjelju, 25. listopada 2015. godine od 21,00 sati u Milanu. Ed Sheeran je ovu vijest najavio danas ranije na svom Twitteru profilu, a ubrzo se na Instagramu oglasila sve popularnija manekenka, umjetnica i MTV VJ zvijezda Ruby Rose, koja je otkrila da je će baš ona uz Eda učiniti MTV EMA dodjelu još zanimljivijom.
Ed i Ruby tako će predvoditi još jedno eksplozivno MTV EMA izdanje koje će se širom svijeta prenositi 25. listopada iz Mediolanum Foruma u Milanu.
Za najboljeg regionalnog izvođača, odnoso za titulu Best Adria Act ove godine se natječu 2Cellos, Hladno pivo, Sassja, Daniel Kajmakoski i Marčelo. Za svog favorita publika može glasati do 14. listopada, nakon čega će pobjednik krenuti dalje u osvajanje Best Worldwide Act nagrade. Dodjela MTV EMA nagrada događaj je koji svake godine slavi najbolje umjetnike iz cijelog svijeta. U pitanju je jedinstvena glazbena platforma koja se prenosi na 60 MTV kanala širom svijeta.

Foto: Press