fbpx

Udarna vijest – soundtrack filma ‘Zbog tebe’!

Udarna vijest…

Zbog tebeObjavljen je official soundtrack spot ‘Udarna vijest‘ s prvim scenama iz dugoočekivanog filma ‘Zbog tebe‘. Novi video materijal Hladnog Piva prvi je službeni singl sa soundtracka dugometražnog igranog filma ‘Zbog tebe’, na kojem se osim dečkiju iz Gajnica nalaze još izvođači poput: Urban & 4, Kawasaki 3P, Pavel, Irena Žilić, Dunja Ercegović, Miki Solus, Rokambol, Queen Of Sabe, NE, BOG, Ohnokono, Krankšvester, General Woo, Judette, Jasna Bilušić, Ines Zbog tebeHuskić Yness, glumica Iva Visković i mnogi drugi, a album će biti objavljen prije nacionalne kino premijere filma. U spotu su korišteni ulomci iz filma čija se kino premijera očekuje u prvom kvartalu 2016.
Video je montažno djelo Dina Senčara iz tvrtke Ratio doo i jednog od kamermana filma “Zbog Tebe”, a sastavljen je iz kadrova filma ‘Zbog Tebe’ i ne radi se o službenom spotu Hladnog Piva. Originalna glazba djelo je skladatelja Dalibora Grubačevića dok uvodnu temu ‘Waltzing Lav’ potpisuje bivši gitarist Laufera i frontmen nedavno oformljenog benda Turisti – Vlado Simchic Vava.
– Glazba je jedna od glavnih uloga na filmu – rekao je redatelj filma Anđelo Jurkas najavljujući pritom i skoro objavljivanje soundtracka ‘Zbog Tebe’ koja bi sljedećih mjeseci prije kino premijere filma trebala dobiti i svoje album izdanje.
Film obiluje brojnim glumačkim ukazanjima u kojem su neke od glavnih uloga ostvarili Leona Paraminski, Nataša Janjić, Damir Urban, Iva Visković, Iva Mihalić, Csilla Barath Bastaić, Jelena Perčin, Doris Pinčić Rogoznica, Iskra Jirsak, Senka Bulić, Jasna Bilušić, Hrvojka Begović, Ana Vučak, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Nikša Marinović, Ante Krstulović, Zoran Pribičević i mnogi drugi.
Atipična je to ljubavna priča s mnoštvom ispreplitanja dramskih i komičnih elemenata. Nastala je po motivima istoimene knjige koja će jesenas biti objavljena u samo jednom unikatnom primjerku i izložena za publiku.
Nacionalna kino premijera filma “Zbog tebe” se očekuje za u prvom kvartalu 2016. godine u Zagrebu.ž

Foto: Press
Soundtrack spot: [vsw id=”fkpnnHevUQE” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]