fbpx

MTV Best Adria Act: Sassja, 2Cellos, Hladno pivo…

Godišnje nagrade…

MTV Best Adria– Pa to je divno, zahvaljujemo se na nominaciji. Uvijek je lijepo dobiti priznanje za ono sto radiš, naročito kad iscijediš cijelu dušu i srce u to! Naravno, pozivamo naše fanove da glasaju za nas – rekli su iz 2Cellosa.
MTV je objavio imena nominiranih za 2015 MTV EMA, godišnju dodjelu nagrada koja slavi najaktualnije izvođače sa svih strana svijeta. Glasanje za 2015 MTV EMA u svim kategorijama, uključujući i Best Adria Act, počela je jučer na mtvema.com i trajat će do 24. listopada u 23,59 sati, odnosno do 14. listopada u 23,59 sati za Best Adria Act kategoriju. Sassja, mlada i perspektivna izvođačica iz Bosne i Hercegovine, zahvaljujući glasovima publike, osvojila je Wild Card nominaciju i kao peti nominirani izvođač kreće u utrku za MTV Best Adria Act nagradu uz 2CELLOS, Daniela Kajmakoskog, Marčela i Hladno pivo. Dobitnik MTV Best Adria Act priznanja nastaviti će svoju borbu za MTV Worldwide Act nagradu.
– To da smo nominirani za najbolji ‘Act’ možemo prevesti da smo dobri uživo, što će se moći vidjeti na Šalati ove subote. Ako budemo osvojili štogod možemo i ta dva čela povesti. U našem kombiju je uvijek bilo mjesta za dobru ekipu – kažu iz Hladnog piva povodom nominacija.

Foto: Press