fbpx

Druga epizoda Tvoje lice zvuči poznato!

Ne propustite…

Tvoje lice zvuči poznatoDrugu epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato donijeti će nove transformacije. Vanda Winter kao Zdravko Čolić, Giuliano kao Amy Winehouse, Ronald Braus kao Robbie Williams, Baby Dooks kao Marina Perazić, Andrea Andrassy kao Oliver Dragojević, Jasna Palić Picukarić kao Jessica Rabbit, Minea kao Nancy Sinatra, Mario Petreković kao Beyonce.
Ultimativna zabava
Tvoje lice zvuči poznatoVanda Winter radi punom parom i ne krije da priželjkuje pobjedu u ulozi legendarnog Zdravka Čolića s pjesmom ‘Pjevam danju, pjevam noću’. Nakon odličnog nastupa u ulozi Miše Kovača, Giuliana čeka nimalo lak zadatak, utjeloviti Amy Winehouse i to u izvedbi mega popularne pjesme ‘Rehab’. Nastup Ronalda Brausa kao Robbie Williamsa zasigurno će zabaviti sve gledatelje pjesmom ‘Let me entertain you’.
“Uvijek sam htio biti stravično otkvačen, sviđa mi se da mijenjam spol – rekao je Baby Dooks vezano uz njegov zadatak da utjelovi Marinu Perazić i to s hitom grupe Denis&Denis ‘Program tvog kompjutera’. U ovoje emisiji očekuju nas brojne Tvoje lice zvuči poznatotransformacije kandidata koje uključuju i promjenu spola, pa ćemo taku Andreu Andrassy gledati u ulozi Olivera Dragojevića. Jasna Palić Picukarić i ove će nedjelje utjeloviti zanosnu ženu, samo ovoga puta iz svijeta mašte. Postat će jedan od najpoznatijih likova iz crtića: Jessica Rabbit i pjevati što drugo nego ‘Why don’t you do right’. Pobjednica prošle epizode, Minea, ovoga će puta utjeloviti Nancy Sinatru. Za kraj na pozornicu će stati Mario Petreković koji ima težak izazov, Beyonce ‘Single ladies’.
Cijelu čaroliju transformacija ovaj put će na svojoj koži osjetiti i voditelji showa Rene i Igor te će svojom izvedbom ‘Girl you know it’s true’ Milli Vanillija zabaviti i sebe i druge. Također, vidjet ćemo kako će Jole, gostujući član žirija u ovoj epizodi, komentirati Mineinu, pobjedničku imitaciju svog lika i djela, a popularni Jole izvest će u show svoju pjesmu ‘Kada žene tulumare’. Dramska trenerica i članica žirija Sandra Bagarić sve muške natjecatelje koji će prvi put stati na štikle, podučiti seksi hodu. Kako će se Giuliano, Baby Dooks i Mario snaći u štiklama, kako će Andrea i Vanda utjeloviti popularne pjevače, kako će se Jasna snaći u ulozi crtanog lika, te da li je Robbie Williams dobio svog novog dvojnika, vidjet ćemo ove nedjelje u drugoj emisiji pjevačko plesnog spektakla Tvoje lice zvuči poznato.

Foto: Press