fbpx

Koncert: Ronald Braus i gosti na Crvenom otoku

Glazbena poslastica…

Ja pjevam duete s opernom pjevačicom Ljiljanom Čokljat, dok će njezin suprug i glumac Velimir Čokljat nastupiti u dramskom dijelu, najavio je Braus

Ronald BrausNa Crvenom otoku u petak, 29. kolovoza će se održati koncert Ronald Braus i gosti. Koncert počinje u 20 sati.
– Koncert već tradicionalno vodim s Milom Elegović. Mila će ujedno predstaviti i dvije pjesme sa svog albuma. Ja pjevam duete s opernom pjevačicom Ljiljanom Čokljat, dok će njezin suprug i glumac Velimir Čokljat nastupiti u dramskom dijelu – najavio je Braus. Od ostalih gostiju valja istaknuti, dodaje, izvrstan kvartet Damira Kukuruzovića. A kao gost iz zlatne generacije nastupit će Miro Ungar.
– Tu je i rovinjski komorni zbor Rubino koji je osvojio niz međunarodnih nagrada – kazao je operni pjevač. Braus će zaplesati i quick step s partnericom iz ‘Plesa sa zvijezdama’, Anom Domišljanović. Osim fantastičnog koncerta, publika će uživati u modnoj reviji dizajnerice Nikoline Poropat, a njezine kreacije na pozornici će pokazati i lijepa Stefany Hohnjec.

Foto: Press/Privatni album