Zvijezde pjevaju napustili Martina i Ricardo!

HRT show…

Zvijezde pjevajuDruga emisija HRT-ova showa Zvijezde pjevaju donijela je prvo ispadanje – show su napustili Martina Validžić i Ricardo Louque. Martina i Ricardo večeras su pjevali ‘Son of a preacher man’ za koju su osvojili 22 boda, što nije bilo najmanje, no presudili su glasovi gledatelja. Žiri je bio zadovoljan njihovom izvedbom, posebno najstroža članica Martina Tomčić.
– Odličan izbor pjesme, jako mi je kompatibilna s tvojim karakterom, tvoja karizma je pojela pozornicu – rekla je Tomčić svojoj imenjakinji Validžić, dok je Zrinko Tutić dodao kako se osjetila sjajna energija. Unatoč ispadanju Martina nije bila razočarana.
– Ja sam i došla ovdje jer sam htjela iskusiti kako je nastupiti s profesionalcima. Ovo je jedno prekrasno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Super zabava i super provod i nekako nisam ni očekivala da ću imati više od dvije emisije – rekla je Martina u svojim prvim dojmovima.
Najbolji večeras bili su Lana Barić i Saša Lozar, s 25 bodova za svoju izvedbu pjesme ‘Ain’t no mountain high enough’.
– Nije ovo lako za pjevati. Lana, dobro si se ti unutar toga snašla – komentirao je Tutić, dok je Martina Tomčić rekla kako joj vokal nije toliko lijep, no u ovoj pjesmi joj je savršeno odgovarao.
– Trema je nestala večeras. Puno bolje sam raspoložena večeras nego u prošloj emisiji. Nisam mislila da će me žiri ovako nahvaliti. Nemam komentara na ocjene – rekla je Lana.
Drugi najbolje ocijenjen par bili su Ana Rucner i Vlado Kalember, s 24 boda za svoju interpretaciju pjesme To love somebody, koju je žiri dobro prihvatio.
– Jako mi se to dopalo. Tako ste sofisticirani, odabrali ste antologijsku pjesmu. Vlado je pokazao da je pravo muško. Prekrasno – rekla je Zdenka Kovačiček, a Zrinko Tutić dodao je kako je Vlado izabrao jednu lukavu pjesmu dok se Ana lijepo uklopila.
– Večeras je bilo super, bila sam sigurnija nego prvi puta. Ali zaista uživam, bila je lijepa pjesma i bili smo zaista sinkronizirani nas dvoje – komentirala je Ana.
Petra DugandzicVečerašnja emisija ponovno je donijela i izjednačenje, pa su tako Petra Dugandžić i Ervin Baučić  te Miran Kurspahić i Renata Sabljak imali po 23 boda.
Petra i Ervin otpjevali su ‘I just wanna make love to you’. Zrinko Tutić rekao im je kako su bili dobri što se njega tiče, a Martina Tomčić kako je bilo bolje nego prošli puta.
– Bilo je malo treme, malo sam se uvukla u sebe. Ali sam se skoncentrirala više nego u prvom nastupu. Ovo je pregenijalno – rekla je Petra.
Miran i Renata otpjevali su ‘Whole lotta Rosi’ što je izazvalo oduševljenje žirija.
– Mirane, vidim da si ti mulitipraktik. Ovo je bilo sjajno – rekao je Tutić, dok je Zdenka Kovačiček dodala kako je večeras vidjela pravi image, pravi senzibilitet, pravu atmosferu. – Rock,  to je moje područje i bio sam u elementu. Ocjene žirija su takve kakve jesu. Idemo dalje i dobro je – bio je zadovoljan Miran.
Mirko Fodor i Danijela Martinović za svoju su interpretaciju pjesme Donna Psihomodo popa dobili 20 bodova i pohvale za performace.
– Osmislili ste odličan performance. Danijela, večeras vidim da si u odličnoj formi jer si ga dobro imala pod kontrolom – rekla je Zdenka Kovačiček. Zrinko Tutić  Fodoru je rekao kako  misli da je Gobac ugrožen.
– Jedino trebaš poraditi na kostimografiji jer je on tu autentičniji komentirao je Tutić. – Jako smo zadovoljni komentarima žirija. Sve što su rekli stoji – kratko je rekao Fodor.
Tina Katanić i Marko Tolja za svoju su Stand by me dobili 19 bodova. Žiri je komentirao kako je to prekrasan odabir pjesme.
– Što se mene tiče imaju sve. Lukav si ti, Tolja. Dobro si se snašao i što se mene tiče, mladi ste, a volio bi jednom čuti da se nešto i otpjeva – komentirao je u svom stilu Tutić. – Večeras je sve bilo pozitivno, jedino mi je malo žao što smo zadnji nastupali. Ali šećer za kraj. Mi smo se dobro zabavili, nadam se da smo nekoga i rasplesali. Sve je ispalo zabavno i lijepo – rekla je oduševljeno Tina.
Robert KurbasaRobert Kurbaša i Emilija Kokić za ‘Addicted to love’ dobili su 18 bodova i neke preporuke žirija.
– Radite na kontroli vokala, pa da se vidi da doista vladate dahom i vokalom, izaberite pametniju pjesmu, a mi ćemo onda biti blaži – uputila ih je Martina Tomčić, dok je Tutić rekao kako Robert ima sjajnu boju glasa.
– Zadovoljan sam i hvala svima koji su glasali za nas. Ja sam još u procesu učenja i čast mi je biti dio ovog spektakla. Nadam se da ćemo u sljedećoj emisiji napredovati za jednu stepenicu više – rekao je Robert.
Ivica Pucar i Maja Vučić večeras su imali najmanji broj bodova, 15, koliko im je žiri dodijelio za njihovu izvedbu ‘To be with you’.
– Sve što je moglo poći po krivu pošlo je, trebalo je krenuti od boy bandovskog momenta, malo mekanijeg vokala, tako da se izgubi nazalnost, ovako je bilo joj – bila je stroga Martina Tomčić. No, Ivica se nije dao smesti.
– Ovo petodnevno rađanje mene kao rokera je neponovljivo. Mene je to ponijelo, ja sam krenuo, skočio i to je to – rekao je.
Treća emisija Zvijezde pjevaju na rasporedu je iduće subote 29. ožujka iza 20 sati na HRT 1 kada nas očekuje i novo ispadanje.

Foto: Press