fbpx

Akcija ‘Moja obitelj, sretna obitelj’!

Moja obitelj sretna obiteljJučer je u sklopu 12. Dječjeg sajma u Areni Zagreb započela akcija ‘Moja obitelj-sretna obitelj‘ u organizaciji ‘Udruga Moderna Hrvatska’, suorganizatora sajma.
Akciji su se odazvati poznati roditelji sa svojom djecom: Joško Čagalj Jole, koji je ujedno i ovogodišnji ambasador Dječjeg sajma, naš proslavljeni bivši reprezentativac Dario Šimić, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus Drpić, pjevačica i  buduća mama Neda Parmać, manekenka Iva Šarić Leko, nekadašnja Miss Universe Hrvatske Marijana Kužina te iluzijonist Luka Vidović i modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.
Dario ŠimićSajam kao i svake  godine ima humanitarnu notu, a ovogodišnja akcija je bila u korist štićenika Kuće ljubavi koja djeluje pod Caritasom Zagrebačke nadbiskupije. Za njih se skupljala oprema za bebe, kolica, posteljina, odjeća, obuća, hranua, kozemetikua, pelene i igračke.
Djeca svih poznatih roditelja koji su se odazvali ovoj lijepoj akciji imali su zadatak nacrtati svoju ‘sretnu obitelj’, a najviše su se razveselili svečanoj torti ‘Slatka tajna’ koju je skupa sa ambasadorom Jolom mališanima dijelila direktorica sajma Maja Kojundžić.
Neda Parmac, Ivana Delac DoloKroz program 12. Dječjeg sajma, koji je svečano otvorio gradonačelnik Milan Bandić predstavit će se škole, vrtići, sportske i plesne skupine s preko tisuću djece sudionika u programu, desetak nevladinih udruga i više od 100 izlagača iz zemlje i inozemstva.
Pregršt noviteta, zabave i natjecanja, tradicionalni projekti poput socijalizacije djece s javnim službama, edukativne radionice samo su dio iz ovogodišnjeg bogatog programa.
Štrumpf-groznica zatresla je i Dječji sajam koji će ugostiti Štrumpf selo u kojemu će mališane dočekati mnoga iznenađenja, a neka od njih priprema čarobnjak Gargamel osobno. Njegove čarolije na programu su ovog vikenda, a sajam je otvoren u nedjelju do 20 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje!