fbpx

R. Kurbaša: Malo mi je trebalo vremena da se opustim!

Zvijezde pjevaju

Devet parova otvorilo sedmu sezonu showa Zvijezde pjevaju

Prva emisija HRT-ova showa Zvijezde pjevaju donijela je nastupe devet ovogodišnjih parova i velik broj izjednačenja. Čak pet parova imalo je jednak broj bodova žirija, 20, a kako večeras nije bilo ispadanja sve njih gledat ćemo i u drugoj emisiji.

Ana Rucner i Vlado Kalember

Ana RucnerPrvi su večeras nastupili Ana Rucner i Vlado Kalember, koji su za svoju izvedbu pjesme Simply the best dobili 19 bodova. Žiri im je bio naklonjen.
– Kao par ste prekrasni, krasno se nadopunjujete, imate sve atribute – komentirala je Zdenka Kovačiček, dok je Zrinko Tutić rekao kako je od violončelistice Ane ipak očekivao malo više eksplozije.
– Nije bilo lako pjevati, ali bilo mi je drago slušati žiri. Super, idemo dalje –  rekla je Ana nakon nastupa.

Miran Kurspahić i Renata Sabljak   

Renata Sabljak Drugi po redu bili su Miran Kurspahić i Renata Sabljak sa osvojenih 20 bodova za svoju interpretaciju More than words. Večeras najstroža članica žirija Martina Tomčić rekla je kako ju njihov nastup nije impresionirao, no kako ipak ima visoka očekivanja od njih dvoje.
– Bilo je ok. Krenuli smo lagano, u sljedeću emisiju idemo malo žešće pa ćemo vidjeti kamo će nas to odvesti. Što se tiče žirija, neke ocjene su bile malo niske, ali važno je da se mi dobro zabavljamo – kazao je Miran nakon nastupa.

Petra Dugandžić i Ervin Baučić

Petra DugandzicTreći par bili su Petra Dugandžić i Ervin Baučić sa 17 bodova za pjesmu Bye bye baby bye. Zdenka Kovačiček pohvalila je Ervina, a Petri savjetovala neka malo poradi na svojoj tremi, dok se Martini Tomčić svidjela energija.
– Slažem se sa svime što je žiri rekao. Malo sam se stisla. Ali važno je da sve žene vole Ervina u žiriju – rekla je Petra.

Robert Kurbaša i Emilija Kokić

KurbašaČetvrti po redu bili su Robert Kurbaša i Emilija Kokić, koji su osvojili najmanji broj bodova, 14.
– Hrabar si Roberte, izabrati ovako tešku pjesmu nije možda najsretnije, treba puno jača kontrola daha, vokala, bilo je na nestabilnim nogama, ali ipak ugodan i muževan vokal, ima potencijala – komentirala je Martina. Robert je priznao kako je u prvom nastupu ipak bilo treme.
– Naravno da je bilo treme, pogotovo na početku. Malo mi je trebalo vremena da se opustim, ali volim pjevati – objasnio je Robert. Zdenka Kovačiček pohvalila je Robertovu boju glasa, dodavši kako mu treba još iskustva.

Tina Katanić i Marko Tolja

Tina KatanicKao peti par nastupili su Tina Katanić i Marko Tolja te osvojili 20 bodova za pjesmu Program tvog kompjutera. Zrinko Tutić u ležernijem  je tonu  komentirao kako ‘odavde vidi da Tina jako dobro pjeva’,  Martina Tomčić pohvalila je odabir pjesme, a Zdenka vizualni dojam, unatoč nekim falševima.
– Stvarno se može puno naučiti od vrhunskog veterana u dvadesetima. Meni je bilo žao što večeras samo jednom pjevamo. Ja bi voljela nastaviti – rekla je Tina.

Ivica Pucar i Maja Vučić

Maja VučićŠesti par bili su Ivica Pucar i Maja Vučić sa 20 bodova za baladu Iz jednog pogleda. Njihov  se nastup svidio sjajno raspoloženom Zrinku Tutiću koji je rekao:
“Dobar si momak, nije to loše, Majo samo ga ohrabri.“ Zdenka ih je pak pohvalila za unisono pjevanje.
– Da sam imao previše proba, onda večeras ne bi bilo ove spontanosti. Maja mi je na probama rekla, ako ti dođe ti to otpjevaj, a ako ne, ti samo gledaj u daljinu – kazao je Ivica.

Martina Validžić i Ricardo Luque

Ricardo LuqueSedmi večerašnji par bili su Martina Validžić i Ricardo Luque sa 16 bodova za izvedbu pjesme Ulicama grada. Martina Tomčić je rekla kako su bili slatki, no uz dosta falševa, a  Tutić je Martini Validžić savjetovao neka se opusti.
– On će ti puno pomoći bez obzira što govori jedan jezik sličan hrvatskome – sugerirao je Tutić. Martina je bila zadovoljna i nastupom i mentorom.
– Mislim da je Ricardo dobro odradio svoj posao. Kako je žiri rekao, najbitnije je da smo donijeli veselje, ali nisam mislila da ću imati ovakvu tremu večeras – dodala je Martina.

Mirko Fodor i Danijela Martinović

Danijela MartinovićOsmi su nastupili Mirko Fodor i Danijela Martinović sa 20 bodova za baladu  I don’t wanna talk about it. Tutić je rekao kako je pjesma lijepo izabrana i otpjevana, a Martini Tomčić najviše se svidjelo prvih par taktova.
– Zadovoljan sam, stvarno smo lijepo otpjevali. Malo smo se zafrkavali i na kraju krajeva to je ipak show – rekao je Fodor.

Lana Barić i Saša Lozar

Saša LozarZadnji par bili su Lana Barić i Saša Lozar sa 20 bodova za baladu Stay za koju ih je pohvalila Zdenka.
– Ja sam jako zadovoljna, meni je bilo super i dobro sam se zabavljala. To je malo stresno, ali drago mi je da je Saša uz mene i važno je da pjevamo dalje – rekla je Lana. Druga emisija na rasporedu je iduće subote na HRT 1 iza 20 sati kada nas očekuje i prvo ispadanje.

Foto: Press