Four ladies: Čudesne Radovniković, Delić, Kindl i Vučić!
By Gordana Malašić Lazić On 28 ruj., 2013 At 05:59 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Four ladiesGlazbeni projekt Four ladies, koji čine Ivana Radovniković, Branka Delić, Ivana Kindl i Maja Vučić, postao je uvjerljivo vodeći kad su u pitanju kvaliteta, elegancija i odlična zabava.
Glazbenice jučer su oduševile zagrebačkim koncertom, povodom svečanog otvorenja trgovačkog centra Point Shopping Centar, na Vrbanima.
Ispred nekoliko stotina ljudi, cure su uz pratnju Drama benda napravile odličnu zabavu uz svjetski poznate hitove, te rasplesali publiku koja je velikim pljeskom dočekala svaku sljedeću pjesmu.
Jako elegante, cure su napravile večer za pamćenje. A za predivan styling bili su zaduženi profesionalci poput Saše Jokovića, Ivana Friščića, koji ih je za ovu prigodu obukao u predivne haljine Aleksandre Dojčinović i frizerski salon “F”.
Zajedničkim projektom, nazvanim Four ladies cure su obišle skoro cijelu Hrvatsku, te su tako koncertima u Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu, Zagrebu, Vodicama i dr., rasplesale nekolio tisuća ljudi, a raspored im se već sada puni božićnim koncertima.
Svaka od ovih pjevačica njeguje i svoju samostalnu karijeru, ali njihov spoj, čini se kao idealan.

comment closed