fbpx

Humanitarni ‘Koncert za život’ u KD Lisinski!

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Koncert za život– Pozivam sve građane da nam se pridruže na Koncertu za život kojim još jednom želimo podsjetiti da je lijek kojim možemo spašavati teško oboljele diljem svijeta u nama. Kupnjom ulaznica po cijeni od 60, 90 i 120 kuna, koje su dostupne na ulaznice.hr i blagajni Zagrebačke filharmonije, pomažemo da što više oboljelih diljem svijeta pronađe svog kompatibilnog darivatelja krvotvornih matičnih stanica – izjavila je upraviteljica Zaklade Marija Rukavina.
Koncert za životTradicionalni Koncert za život, u organizaciji Zagrebačke filharmonije za Zakladu Ana Rukavina, održat će se u subotu, 21. ožujka 2015. godine s početkom u 19,30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Suradnja Zagrebačke filharmonije i Zaklade Ana Rukavina već se tradicionalno realizira koncertima visoke umjetničke kvalitete. Vrhunski umjetnici i atraktivan program najavljuju da ni ove godine neće biti drugačije. Orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra svjetskog glasa Dmitrija Kitajenka, karizmatična mezzospranistica Dubravka Šeparović Mušović, virtuozica na violini Susanne Yoko Henkel te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić izvest će čuvena djela iz majstorskih pera Čajkovskoga, Prokofjeva i Griega.
Zaklada Ana Rukavina svojim djelovanjem želi osnažiti filantropske vrijednosti u našem društvu i građane potaknuti na solidarnost. Dosadašnjim djelovanjem Zaklade omogućene su 44 transplantacije darivatelja iz hrvatskog Registra za pacijente u Hrvatskoj i inozemstvu čime je oboljelima i njihovim obiteljima darovana nova nada i prilika za život. Od 150 građana koliko ih je bilo upisano na početku rada Zaklade, danas je taj broj povećan na 47.606 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Foto: Press