fbpx

Damir Smrtić o političkim ambicijama: Nikad ne reci nikad!

Ali novinarstvo mu je draže…

Smrtić kaže da mu je jedan od zanimljivijih političara Borut Pahor kojeg je dobro upoznao dok je pratio vanjsku politiku kao dopisnik HRT-a iz Slovenije

Urednik i voditelj Dnevnika 3 ljeto je proveo u klimatiziranim prostorijama HRT-a.
Damir Smrtić– Nisam išao na godišnji odmor. Tako se poklopilo, ali nije mi bilo loše u Zagrebu  – rekao je Damir Smrtić za portal Scena.hr. Smrtić je u srijedu došao na otvorenje trgovine poznatog modnog brenda u Zagrebu. Iako nije često gost na takvim događanjima, Smrtić je napravio iznimku jer je vlasnica poznate trgovine njegova dobra prijateljica. No dodaje kako mu je moda ipak dosta važna u životu. Posebno zbog posla na televiziji.
– Privatno se odijevam ležernije, ali za televiziju pazim da su to kvalitetna odijela. O tome se brinu i stilisti na HRT-u – objasnio je urednik i voditelj. Smrtić kao novinar prati turbulentnu političku situaciju u Hrvatskoj, ali nam je otkrio i svoja predviđanja kao građanin.
– Mislim da će sve biti opet isto kao u studenom. Most će vjerojatno opet biti taj jezičac na vagi – smatra. Zanimalo nas je ima li Smrtić političke ambicije.
– Nikad ne reci nikad, ali trenutno mi je novinarstvo puno draže – ističe urednik i voditelj. Kaže da mu je jedan od zanimljivijih političara Borut Pahor kojeg je dobro upoznao dok je pratio vanjsku politiku kao dopisnik HRT-a iz Slovenije.

Foto: Scena.hr