Damir Smrtić o političkim ambicijama: Nikad ne reci nikad!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 9 ruj., 2016 At 12:22 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Ali novinarstvo mu je draže…

Smrtić kaže da mu je jedan od zanimljivijih političara Borut Pahor kojeg je dobro upoznao dok je pratio vanjsku politiku kao dopisnik HRT-a iz Slovenije

Urednik i voditelj Dnevnika 3 ljeto je proveo u klimatiziranim prostorijama HRT-a.
Damir Smrtić– Nisam išao na godišnji odmor. Tako se poklopilo, ali nije mi bilo loše u Zagrebu  – rekao je Damir Smrtić za portal Scena.hr. Smrtić je u srijedu došao na otvorenje trgovine poznatog modnog brenda u Zagrebu. Iako nije često gost na takvim događanjima, Smrtić je napravio iznimku jer je vlasnica poznate trgovine njegova dobra prijateljica. No dodaje kako mu je moda ipak dosta važna u životu. Posebno zbog posla na televiziji.
– Privatno se odijevam ležernije, ali za televiziju pazim da su to kvalitetna odijela. O tome se brinu i stilisti na HRT-u – objasnio je urednik i voditelj. Smrtić kao novinar prati turbulentnu političku situaciju u Hrvatskoj, ali nam je otkrio i svoja predviđanja kao građanin.
– Mislim da će sve biti opet isto kao u studenom. Most će vjerojatno opet biti taj jezičac na vagi – smatra. Zanimalo nas je ima li Smrtić političke ambicije.
– Nikad ne reci nikad, ali trenutno mi je novinarstvo puno draže – ističe urednik i voditelj. Kaže da mu je jedan od zanimljivijih političara Borut Pahor kojeg je dobro upoznao dok je pratio vanjsku politiku kao dopisnik HRT-a iz Slovenije.

Foto: Scena.hr

comment closed