fbpx

Nova telenovela: Život vrijedan življenja

Život vrijedan življenja u trajanju od 120 epizoda

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od utorka, 22. prosinca 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 12.25 sati počinje s prikazivanjem nove telenovele Život vrijedan življenja u trajanju od 120 epizoda.

Život vrijedan življenja

U ovoj modernoj bajci koja nam pokazuje kako je život divan, krojačica Paloma, majka troje djece, misli da joj je preostalo još samo nekoliko mjeseci života nakon što su zabunom zamijenjeni njezini nalazi s nalazima pacijenta koji je u terminalnoj fazi bolesti. Nakon što se raspetlja zabuna, ona odluči potražiti Alberta, imućnog poduzetnika koji je zapravo taj bolesnik u terminalnoj fazi. Veže ih ljubav prema književnosti, te se među njima rodi lijepo prijateljstvo koje njihovim životima da novi smisao. Paloma ima dvije ljubavi. Staru ljubav s Ramonom i onu s Marcosom, Albertovim sinom, s kojim se upustila u vezu dok je mislila da će uskoro umrijeti.

Život vrijedan življenja

Život može i treba biti više od borbe sa svakodnevicom prepunom problema. Koliko puta na dan odbijete mogućnost da budete protagonist u vlastitu životu, te potiskujete snove koji žive u vama?
Uzimanje uzda života u svoje ruke, postizanje malih i velikih uspjeha u životu, te svakodnevne doze smijeha, radosti i oduševljenja ne smiju biti iznimka, nego pravilo. Upravo je to glavna misao nove brazilske telenovele Život vrijedan življenja.

Život vrijedan življenja

U prvoj epizodi telenovele Život vrijedan življenja, u trgovini Chic Store Paloma prepravlja haljinu Silvane Nolasco. Alice i Luan se poljube. Paloma misli na Ramona koji živi u SAD-u. Paloma i Alberto se slučajno susretnu u laboratoriju gdje oboje obavljaju pretragu. Izdavačka kuća je u problemima, a Nana se bori da je održi. Marcos kaže Nani da ne diže ruke od oca. Alice napravi test na trudnoću i izgubi nalaz. Paloma želi da Luan prizna očinstvo Aliceina djeteta. Peter otkrije da Alice nije trudna. Liječnik obavijesti Palomu da nalaz ukazuje na terminalnu bolest.

Foto: Press