fbpx

Siniša Rakić: Zbog odlaska Perice s Raba imamo miks emocija

Perica s Raba…

Provjereno večeras donosi nastavak priče o Perici te njegov oproštaj i odlazak s Raba

bog odlaska Perice s Raba– Bilo me strah biti optimist radi njega da se ne bi doveo u situaciju razočaranja. Sretan sam zbog njega, pronašao je svoju biološku obitelj i to je jako lijepo, ali opet s druge strane shvaćamo da je periodu druženja s Pericom pri kraju. Kažem miks emocija – rekao je Siniša Rakić liječnik u Psihijatrijskoj bolnici Rab.
Treći tjedan za redom, emisija ‘Provjereno‘ donosi nastavak priče Perice s Raba. Nakon 36 godina, Perica s Raba, čiji identitet nije bio poznat, prošlog tjedna je uz pomoć emisije Provjereno i DNA analize pronašao svoju biološku obitelj koja ga je dugo tražila.
Nakon što je riješen misterij identiteta Perice s Raba, koji je zapravo davno izgubljeni Sajid Kešić, ostaje nam vidjeti njegovu psihičku reakciju i prilagodbu svojoj obitelji koju nije vidio 36 godina, kao i pravne, birokratske procese koje ih iščekuju pri povratku identiteta. Naime, obitelj je Saida nakon određenog vremena pravno proglasila mrtvim radi provođenja ostavinske rasprave, a sve detalje donosi emisija ‘Provjereno’, večeras u 22.40 sati.
Na pragu odlaska s Raba pratila ga je kamera ‘Provjerenog’ i reporter Ivan Čorkalo, koji je dva tjedna ranije odnio DNA sestre Halide na analizu, sada nastavlja pratiti reakcije i nove izazove.
Ekipa emisije Provjereno posjetila ga je četiri dana nakon što je DNA analiza potvrdila njegov identitet. Vidno raspoložen, nasmijan i pun energije pokazivao je da je svjestan kako se lijepe stvari događaju za njega.
Reakcije liječnika u Psihijatrijskoj bolnici na Rabu su emotivne. Drago im je što je priča dobila svoj sretan završetak, ali teško im je oprostiti se sa dragim Pericom.
Uzbuđeni su i stanovnici Raba, kao i djelatnici i pacijenti bolnice. Vlasnik trgovine Boris ostao je šokiran viješću koju mu je i sam Perica donio.
– Došao je nakon par dana i rekao da će doć posjeta, reko ko će doć? Doći će brat i sestra, ja sam se skamenio iskreno, odakle njemu to… – kazao je Boris.
Najveće uzbuđenje je ipak u obitelji Kešić. Njegova sestra Saida koja je ovako opisala svoje stanje:
– Tlak sam nedavno mjerila 170/110, onda možete mislit!
Nastavak priče Perice s Raba čiji je identitet – Sajid Kešić, večeras donosi emisija ‘Provjereno’.

Foto: Press