fbpx

Priveden zbog prijetnji novinarki Emi Branici

Provjereno…

ProvjerenoEma Branica razotkrila prevaranta koji prerušen u ženu zavodi starije muškarce radi njihove imovine te uživa u slobodi unatoč stotinjak evidentiranih kaznenih djela – nastavak ove priče ne propustite u večerašnjoj emisiji Provjereno – stoji u priopćenje Nove TV, a priopćenje prenosimo u cijelosti;
– Policijski službenici danas su na kriminalističko istraživanje priveli osobu koja je jučer novinarki ‘Provjerenog‘, Emi Branici, prijetila riječima:
Priveden zbog prijetnji Emi Branici‘Završit ćeš kao Pukanić’, službeno su potvrdili iz Policijske uprave zagrebačke. Priveden je u kući u zagrebačkoj Dubravi, koju je stekao prevarom svoje žrtve što je Ema prošlog tjedna otkrila u emisiji, a pritom je izvršen i pretres, neslužbeno doznajemo detalje.
U posljednjoj emisiji ‘Provjereno’ otkriven je prevarant koji je promijenio spol kako bi zavodio stare i psihički nestabilne muškarce ne bi li stekao korist od njihove imovine. Ema Branica razotkrila je njegovu prevaru i falsificiranje potpisa na dokumentima kojima je stekao imovinu starijeg čovjeka koji je nakon bolesti preminuo – a jučer joj je zato i prijetio.
Nastavljajući istraživati priču Ema je ovog tjedna otkrila kako dotični ima preko stotinu kaznenih prijava. To je novinarki ‘Provjerenog’ potvrdio privatni detektiv.
– On jednostavno krade i pečate… dok ljudi koji rade tamo shvate da im nedostaje pečat, on je već napisao ne znam koliko dokumenata – rekao je Emi detektiv upoznat sa slučajem.
– Prema mom saznanju, on ima preko 120 evidentiranih kaznenih djela – dodao je.
Nastavak priče o prevarantu koji je unatoč tome svejerdno na slobodi donosi večerašnja epizoda Provjerenog u 22:40.
Podsjećamo, osoba se predstavljala kao medicinska sestra. Ivana Zdravka Josipa Radoš, odnosno Tito Gubić iz Bjelovara. Muškarac koji je navodno promijenio spol. Zaveo je 78-godišnjeg Alojzija Cesara, nakon čije smrti je dotični stekao vlasništvo nad kućom u zagrebačkoj Dubravi, u kojoj je danas i priveden radi prijetnji. Također, samo tjedan dana nakon smrti u novostečenu kuću doveo je novu žrtvu, muškarca iz Jajca kojeg je uspio uvjeriti da je s njim – trudan – piše u priopćenju.

Foto: Press