fbpx

Popularna dječja igrana serija Anadroidi na malim ekranima

Anadroidi slavi inženjerstvo, znanost, matematiku i tehnologiju

Hrvatska radiotelevizija (HRT) ponovo subotom od 10.00 sati ujutro – počevši od ove subote, 31. listopada 2020. godine na Drugom programu Hrvatske televiozije (HRT-HTV2) – kreće u emitiranje popularne kanadske igrane (sinkronizirane) serije za djecu Anadroidi. Emitirat ćemo dvije epizode za redom.

Anadroidi

Igrana serija Anadroidi (za djecu od 6 do 10 godina) slavi inženjerstvo, znanost, matematiku i tehnologiju – a sve kroz oči 11-godišnje Ane, male genijalke koja je sama kreirala anadroide i robote u svojoj skrivenoj garaži. Zajedno sa svojim prijateljima rješava probleme i izvodi pokuse uz pomoć robota i androida. Serija obiluje humorom i može je pratiti cijela obitelj, a posrijedi su neodoljivi likovi koji na pametan način znaju riješiti svaki problem.

Anadroidi

U središtu serije su, dakle, djevojčica Ana, njezini prijatelji i tri androida. Iz epizode u epizodu ona i njezini prijatelji na zabavan način otkrivaju djeci znanost i tehnologiju… Autor serije Annedroids je J. J. Johnson, a u njoj glume Addison Holley, Jadiel Dowlin, Adrianna Di Liello, James Gangl i Raven Dauda.

Foto: Press