Milanka Opačić: Ovo blagdansko vrijeme ću posvetiti svojoj obitelji
Piše: Gordana Malašić Lazić On 24 pro., 2016 At 04:50 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Za portal Scena.hr…

Posljednjih godina bila sam u izvršnoj vlasti, pa nisam imala puno vremena. No sad ću iskoristiti ovo vrijeme za svoju obitelj i za sebe, kazala je Opačić

Milanka OpačićPotpredsjednica Sabora Milanka Opačić raduje se blagdanima.
– Božić i ulazak u 2017. godinu ću provesti sa svojom obitelji. S obzirom na to da sam posljednjih godina bila u izvršnoj vlasti, nisam imala puno vremena za njih. No sad ću iskoristiti ovo vrijeme i za svoju obitelj i za sebe – naglasila je Milanka Opačić (SDP) za portal Scena.hr. Potpredsjednica Sabora u ponedjeljak se odazvala humanitarnoj akciji ‘Želim život’. Bivšoj ministrici je drago što je javljanjem na humanitarni telefon mogla biti dio ovako važne humanitarne akcije kojom se spašavaju ljudski životi. Iako ima puno problema u zdravstvu, Opačić smatra da Hrvatska ima dobru zdravstvenu skrb.
– Zdravstvo je izuzetno skupo, ali moram reći da smo po uslugama negdje pri vrhu Europe i zasad imam dobru zdravstvenu skrb dostupno svima, iako se svi žalimo da čekamo pretrage. I zdravstvo treba ostati potpuno besplatno za sve naše građane jer kad se razbolimo imao samo jednu želju – da smo zdravi – zaključila je Opačić za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr

comment closed