fbpx

Velika čast: Marvin Dietmann i Boris Milanov stigli na Doru 2021.

Marvin Dietmann je jedan od najpoznatijih kreativnih direktora iza kojeg je više od deset godina iskustva rada na Eurosongu

Modni dizajner Ivica Skoko s nestrpljenjem iščekuje izlazak Bernarde Brunović na pozornicu Dore. Bernarda će se pjesmom Colors boriti za odlazak na Eurosong, a zablistat će u kreaciji Ivice Skoke. S Bernardom u Opatiji je kompletan njezin tim.

Njezin styling potpisuje Ivana Bilandžija Billy, a za frizuru brine se Ivan Pervan.

Bernarda

Pjesmu za Doru, Bernarda je napisala s istaknutim skladateljem Borisom Milanovom. Mlada pjevačica dobila je veliku podršku i kreativnog direktora njezinog scenskog nastupa, Marvina Dietmanna, koji je došao u Opatiju.

Marvin Dietmann

Marvin Dietmann je jedan od najpoznatijih kreativnih direktora iza kojeg je više od deset godina iskustva rada na Eurosongu, a koji je tijekom tih godina osmislio scenske nastupe brojnih eurovizijskih pjevača. 2014. godine bio je i kreator nastupa pobjedničke pjesme Conchite Wurst.

Prema pisanju španjolskih medija, Marvin Dietmann ove godine će stajati iza nastupa Španjolske, Cipra i Austrije, ali i nastupa Hrvatske ako večeras pobijedi Bernarda Brunović.

Marvin Dietmann

Foto: Ivica Skoko priv. album