fbpx

Ivica Skoko priprema božanstvenu kreaciju za Bernardu Brunović na Dori

Ivica Skoko se u velikom stilu vraća na Doru

Odradio sam puno izvođača na Dori, ali ovo je najbolje ikad, kazao je dizajner za portal Scena.hr Mlada pjevačica Bernarda Brunović na ovogodišnjoj Dori zablistat će u kreaciji Ivice Skoke, jednog od naših najuspješnijih dizajnera.
Bernarda Brunovic– Dobio sam poziv iz njezinog tima. Porazgovarao o svemu. Upitao što točno žele te kako to da su odlučili da budem upravo ja taj koji će odigrati veliku ulogu u njenoj prezentaciji, nastupu, vizualnom identitetu. Dobio sam odgovor da bi im bila velika čast da pristanem na suradnju jer sam baš ja taj koji im još fali da se zaokruži cijela priča. Nakon što su mi pustili pjesmu, više nisam imao dileme. Odmah sam rekao ‘da’. Moderno, upečatljivo. Već na prvo slušanje je to ono što treba ići na Eurosong. Bernarda je naša, ali svjetska. Siguran sam da bi ovom pjesmom dovela Eurosong u Hrvatsku. Neću previše otkrivati, samo ću reći da imamo napokon asa u rukavu – ispričao je Ivica Skoko za portal Scena.hr.
Dizajner dodaje da će Bernarda izgledati božanstveno, moćno i moderno.
– Počašćen sam što sam dio tima. Odradio sam puno izvođača na Dori, ali ovo je najbolje ikad. Radimo danima, kostim je spreman. Za frizuru se brine Ivan Pervan, a styling Ivana Bilandžija Billy. Bez lažne skromnosti, vidimo se u Rotterdamu – naglasio je Skoko. Bernarda Brunović će ove godine nastupiti na Dori i to pjesmom ‘Colors’, koju je napravila s Borisom Milanovom. Bernardi je ovo drugi nastup na Dori.
Bernarda BrunovićZa portal Scena.hr Bernarda Brunović je naglasila kako vjeruje da će Skoko napraviti nešto jako lijepo i moćno, a opet njoj dosljedno. Iako je Bernarda već profilirana pjevačica iza koje je niz velikih nastupa, izuzev onaj u The Voice u Njemačkoj, ovo je ipak prvi susret s ovakvim modnim timom.
– Osjećaj je izvrstan jer ne trebam puno razmišljati kako će izgledati. Pošto sam slabovidna, važno je da imam povjerenja u ljude koji su stručnjaci, upravo poput Ivice, koji zna kako trebam izgledati pred kamerama. Ovako ću se najbolje moći posvetiti samoj izvedbi pjesme – rekla je Bernarda Brunović za portal Scena.hr te dodaje kako jedva čeka otpjevati svoju pjesmu ‘Colors’ na opatijskoj pozornici.

Foto: Press – Alexandar Martinez